* بهداشت و ایمنی در رستوران و آشپزخانه (با رویکرد درآمدزایی و برندسازی) مرضیه مرادقلی ورودی 1394 (کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط) انتشارات احمدی پور
|
|
|
* راهنمای طراحی آموزش بر مبنای فن آوری پیشرفته پریسا حسینی کوکمری (ورودی1393 دکتری آموزش بهداشت و ارتقا سلامت)
|
|
|
* کلیات و اصول برنامه ریزی بهداشتی رحمن پناهی (ورودی 84 کارشناسی بهداشت عمومی)
|
|
|
* درآمدی بر مدل های دوز-پاسخ زهرا پنجعلی (ورودی 94 دکترای بهداشت حرفه ای) |
|
|