* بهداشت و ایمنی در رستوران و آشپزخانه (با رویکرد درآمدزایی و برندسازی)

مرضیه مرادقلی ورودی 1394 (کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط)

انتشارات احمدی پور

 

 

 

* راهنمای طراحی آموزش بر مبنای فن آوری پیشرفته

پریسا حسینی کوکمری (ورودی1393 دکتری آموزش بهداشت و ارتقا سلامت)

 

 

 

* کلیات و اصول برنامه ریزی بهداشتی

رحمن پناهی (ورودی 84 کارشناسی بهداشت عمومی)

 

 

 

* درآمدی بر مدل های دوز-پاسخ

زهرا پنجعلی (ورودی 94 دکترای بهداشت حرفه ای)

 

 

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست