• تاریخ انتشار : 1405/07/01 - 15:27
  • بازدید : 30
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه تدوین طرح درس ویژه دانشجویان دکتری برگزار شد

 

دوشنبه 30 شهریورماه 1405 کارگاه تدوین طرح درس از سلسله کارگاه‌های توانمندسازی دفتر توسعه آموزش (EDO) دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به‌صورت حضوری و با تدریس دکتر عباس دانش‌کهن استاد دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار گردید.

در این کارگاه مطالب و سرفصل‌های زیر ارائه شد:

▪️ آشنایی با اهمیت، جایگاه و اصول پایه‌ای نگارش طرح درس در فرایند آموزش آکادمیک

▪️ نحوه نگارش اهداف آموزشی (کلی و اختصاصی) بر اساس حیطه های یادگیری بلوم و سطوح مربوطه

▪️ تدوین اهداف رفتاری دقیق، قابل‌اندازه‌گیری و متناسب با موضوع درس

▪️ تعیین روش‌های نوین تدریس و راهبردهای یاددهی-یادگیری متناسب با محتوا

 

در ادامه این کارگاه، شرکت کنندگان در چند گروه به فعالیت در نظر گرفته شده یعنی تدوین اهداف شناختی و نگرشی و نیز روشهای تدریس و ارزیابی دانشجو  برای یک درس پرداختند.

در پایان " برخی از نمونه های تدوین شده توسط مدرس مورد نقد و بررسی قرار گرفت و سپس نمونه پاسخ پیشنهادی مطرح و به سوالات فراگیران پاسخ داده شد.

ضمنا  با توجه به تقاضای تعدادی از فراگیران برای تداوم کارگاه  و بمنظور تثبیت یادگیری مقرر شد هر یک از شرکت کنندگان با مطالعه راهنمای تدوین طرح دوره و محتوای آموزش داده شده یک طرح دوره تهیه و ارسال کنند تا در  جلسه ای در مورد آن بازخورد داده شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 177804
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست