• تاریخ انتشار : 1400/07/04 - 19:45
  • بازدید : 54
  • تعداد بازدیدکننده : 54
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارآفرینی و بازاریابی در حوزه مهندسی بهداشت محیط

وبينار برگزار شد

 یکشنبه چهارم مهرماه سال 1400 همزمان با روز جهانی بهداشت محیط (26 سپتامبر) وبینار کارآفرینی و فرصت های شغلی در مهندسی بهداشت محیط در دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار شد.

آقای دکتر سید نادعلی علوی مدیر محترم گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده ، ضمن تبریک روز جهانی بهداشت محیط، به مبحث کارآفرینی و فرصت های شغلی در مهندسی بهداشت محیط پرداختند و با ارائه آمار و ارقام جهانی به گستردگی بازارکار و بازاریابی در حوزه مهندسی بهداشت محیط و شرایط بسیار خوب و رو به رشد آن  اشاره کردند.

ایشان سپس گفتند: بازار بسیار وسیع و چشم انداز روشن این رشته، حضور پرشور دانشجویان و فارغ التحصیلان را می طلبد.  در کارآفرینی و اشتغال زایی در حوزه مهندسی بهداشت محیط باید تمرکز بر مهارت آموزی و علم آموزی و همچنین ورود به حوزه فناوری های نوین باشد تا بتوانیم در بازار رقابت، جایگاه خود را گسترش بدهیم.

دکتر علوی در خاتمه ضمن تشکر و قدردانی از حضور و تلاش های اساتید گروه بهداشت محیط و دست اندرکاران برگزاری این وبینار برای همه دانشجویان آرزوی موفقیت کردند.

 

آقای دکتر محمدتقی قانعیان عضو محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد و مبدع اولین نمایشگاه جامع مجازی باما HSE، ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط، یاد و خاطره اساتید پیشکسوت این حوزه و شهدای عرصه بهداشت محیط را گرامی داشتند.

ایشان صحبت های خود را با موضع کارآفرینی ادامه دادند و گفتند: دانشجو باید طالب و خواهان واقعی باشد با شفافیت وارد عرصه علم و دانش شود و مصمم به راه خود ادامه دهد. مهارت های حرفه ای و علمی ابزارهایی هستند که باعث رشد و درآمدزایی می شوند.

این متخصص حوزه بهداشت محیط معتقدند 99 درصد نبوغ ما حاصل تلاش است و در حقیقت تفاوت بین آدم های موفق و ناموفق در تمایل آن ها برای دست یابی به اهداف می باشد.

دکتر قانعیان اذعان داشتند دانشگاه های نسل چهارم وظیفه آموزش، پژوهش، کارآفرینی و مسئولیت اجتماعی را به عهده دارند و ما باید به این سو گام برداریم. سپس گفتند: کارآفرینی به دنبال کشف فرصت هاست و ما باید ذهن دانشجویان خود را خلاق پرورش دهیم. باید ذهن را ایده پرداز تربیت کنیم و در مقابل مشکلات بایستیم و برای آن ها راه حل های مناسب پیدا کنیم.

وی در ادامه، سامانه نمایشگاه مجازی باما HSEE  رامعرفی کردند و  هدف از راه اندازی آن را توسعه اشتغال دانشجویان از طریق تعامل بین واحدهای درسی و شرکت های مرتبط دانستند و به شرح کارپوشه الکترونیک دانشجوی خلاق پرداختند.

ایشان در خاتمه جهت مشاوره، راهنمایی و ارائه راه کار به دانشجویان عزیز اعلام آمادگی کردند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 108492
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست