• تاریخ انتشار : 1400/07/07 - 13:44
  • بازدید : 24
  • تعداد بازدیدکننده : 24
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

وبینار خاطره گوئی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

وبينار

 

سه شنبه ششم مهرماه سال 1400 وبینار خاطره گوئی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد.

در ابتدای وبینار، آقای دکتر اسلامی، رئیس محترم دانشکده، گفتند: بزرگداشت این هفته در حقیقت گرامیداشت فرهنگ ایثار و شهادت است  تا یادمان باشد، ما هرچه قدرت، اقتدار و امنیت داریم مدیون همین ایثارگری ها بوده و همچنان هست. 

ایشان ضمن تشکر از برگزار کنندگان این وبینار،  هدف از آن را گفتمان خاطره گویی  دانستند تا ما هم به نوعی دین خود را ادا کنیم  و یاد این ایثارها و شهادت طلبی ها را زنده نگه داریم و پیروی خود از این راه و مکتب را نشان دهیم.

دکتر اسلامی گفتند: خانواده های این شهیدان و ایثارگران برزگوار برای ما سرمایه های عظیمی هستند و از همت و صبوری ایشان تقدیر و تشکر می کنیم.

سپس حاج آقا فهیمی نماینده مقام معظم رهبری در دانشکده، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام اربعین حسینی و رحلت عالم گرانقدر، علامه حسن زاده آملی و گرامیداشت این هفته، گفتند: دفاع مقدس یک دفاع الهی است و یکی از شعارهای رزمندگان انقلاب، "تا کربلا، یک یا حسین دیگر" بود که به لطف الهی ما امروز محقق شدن این شعار را شاهد هستیم و این خود از برکات دفاع مقدس است.  

ایشان در ادامه گفتند تکیلف و وظیفه ما حفظ گوهر گرانبهای نظام مقدس است که به همت شهدا،جانبازان و ایثارگران به ما هدیه شده است و قطعا به راحتی به دست نیامده است را به خوبی حفظ و حراست کنیم و اگر براثر دنیاطلبی برخی از مسئولین غیر انقلابی و ایادی خارجی غباری بر آن نشسته آن را تمیز کنیم.

حاج آقا فهیمی افزودند: ما به عنوان نسل گام دوم انقلاب باید ادامه دهنده راه این ایثارگران باشیم و از این نعمت به خوبی استفاده کنیم و انشااله توفیق شهیدانه زیستن و مرگ با شهادت برای همه ما رقم بخورد.

در ادامه آقای دکتر سید احسان بلادیان، مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، ضمن عرض تسکر از از برگزاری این وبینار،  گفتند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و اولین بیمارستان صحرایی با نام حضرت فاطمه زهرا (س) را تاسیس کرد که متاسفانه مورد حمله بمباران شیمیایی هم قرار گفت و ما هنوز هم برخی از اساتید آسیب دیده از آن بمباران را در دانشگاه داریم.

مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه افزودند:  کانون جامعه پزشکی امروز هم در امر واکسیناسیون و ایجاد پایگاه های مرتبط بسیار فعال است و به خصوص از زحمات و تلاش های مسئولین  محترم دانشکده بهداشت و ایمنی که در ایجا پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیش رو است تقدیر کردند.

ایشان در ادامه با ذکر خاطرات خود، از تیر و ترکش ها به عنوان سفیران خدا نام بردند و گفتند شهیدان در حقیقت کسانی بودند که لیاقت اصابت این سفیران را داشتند.

سپس آقای دکتر مهرابی توانا، در دوران دفاع مقدس به مدت 8 سال مسئول بهداشت جبهه ها بودند. ایشان در صحبت های خود ضمن بیان خاطرات خود از جبهه و جنگ، به بیان دغدغه های خود در پیشگیری از شیوع اپیدمی ها در جبهه پرداختند. دکتر مهرابی توانا تجربیات  خود در دوران دفاع مقدس را به صورت کتابی با عنوان "بهداشت و دفاع مقدس" به چاپ رسانده اند.

وی در خاتمه ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، گفتند ما باید همواره آمادگی کامل در مقابل اپیدمی ها و پاندمی ها را داشته باشیم.

در انتهای وبینار آقای دکتر وزیری، معاون دانشجو یی و فرهنگی دانشکده نیز خاطرات خود از جبهه و جنگ  و به خصوص دوران فرماندهی شهید مهدی باکری بیان کردند  و گفتند وظیفه ماست تا با تبیین خاطره شهدا و ایثارگران دفاع مقدس، مدافعین حرم و مدافعین سلامت، یاد آنها را همواره زنده نگه داشته و به آیندگان و دانشجویان منتقل کنیم.

در این وبینار آقای مجید خوانساری، کارشناس محترم فرهنگی دانشکده، با خواندن اشعاری زیبا در وصف دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدا و ایثارگران را گرامی داشتند.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 108581
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست