نخستین جلسه کمیته مشارکت های مردمی و مسئولیت های اجتماعی دانشکده بهداشت و ایمنی در سال 1405 برگزار گردید
سه شنبه 5 خردادماه 1405نخستین جلسه کمیته مشارکت های مردمی و مسئولیت های اجتماعی دانشکده بهداشت و ایمنی با حضور دکتر بهزاد تدین مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، کارشناسان مربوطه و جمعی از اعضای کمیته مشارکت های مردمی و مسئولیت های اجتماعی دانشکده برگزار شد.
هدف از برگزاری این جلسه، هم اندیشی درخصوص استفاده از ظرفیت مشارکت های مردمی و کمک های خیرین در جهت توسعه فعالیت های دانشکده بهداشت و ایمنی و بهره گیری از ظرفیت مسئولیت های اجتماعی سازمان ها در همین راستا بود.
در ابتدای جلسه دکتر دهنوی معاون پشتیبانی دانشکده درخصوص مدل های مختلف جلب همکاری و استفاده از ظرفیت ها در دانشکده صحبت کردند.
در ادامه دکتر کرمی رئیس دانشکده، ضمن تاکید بر ظرفیت های بالای دانشکده درباره اهداف دانشکده در حوزه مشارکت های مردمی توضیح دادند.
سپس دکتر تدین مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه گفتند: بیشتر برنامه های دانشگاه در حوزه های مشارکت، متمرکز بر درمان و بیمارستان ها بوده است. ولی با توجه به تدوین برنامه استراتژیک مشارکت های مردمی و خیرین در سطح دانشگاه، تاکید بر استفاده از این ظرفیت ها در حوزه های دانشکده ای نیز شده است و دانشکده بهداشت و ایمنی، دانشکده پیشگام و پیش قدم در این زمینه می باشد.
مدیر سازمان های مردم نهاد دانشگاه اظهار امیدواری کردند که این برنامه ها با مشارکت دانشکده بهداشت و ایمنی در حوزه های آموزش و پژوهش با توجه به ماهیت آن، انجام شود.
وی سپس در مورد اصول و ملاحظات جلب مشارکت های مردمی و خیرین نکاتی را اشاره کردند.در خاتمه جلسه همکاران آن حوزه نیز مواردی را بیان کردند.
در نهایت مقرر شد جلسات را با استفاده از ظرفیت هایی که در سطح وزارت بهداشت و خانواده بزرگ دانشکده بهداشت وایمنی وجود دارد دنبال کنیم.
این کمیته برای عملکرد بهینه و موفق، نیاز به مشارکت های اعضای خانواده دانشکده بهداشت و ایمنی از جمله اعضای هیئت علمی، کارکنان، دانش آموختگان و دانشجویان دارد که این مهم در دستور کار بوده و با جدیت دنبال می شود.
نظر