• تاریخ انتشار : 1398/04/29 - 10:46
  • بازدید : 1142
  • تعداد بازدیدکننده : 20
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

رئیس دانشگاه از دانشکده بهداشت و ایمنی بازدید کرد

ظرفیت بالای دانشکده بهداشت و ایمنی برای جذب پروژه های فناورانه

ظرفیت بالای دانشکده بهداشت و ایمنی برای جذب پروژه های فناورانه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه دانشکده بهداشت و ایمنی نباید تنها به منابع عمومی اتکا کند، گفت: در این دانشکده امکان جذب پروژه های تحقیقاتی، فناوری و خدماتی فراوانی وجود دارد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه دیدارهای رئیس دانشگاه با گروه های آموزشی دانشکده بهداشت و ایمنی، دکتر محمد آقاجانی پس از بازدید از بخش های مختلف دانشکده بهداشت و ایمنی، در جلسه ای که با حضور مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیئت علمی، رئیس این دانشکده و معاونان دانشگاه انجام شد، اظهار کرد: باید در لایه های مختلف بین مدیریت، دپارتمان ها، اعضای هیئت علمی و کارشناسان دانشکده بهداشت و ایمنی ارتباطی بسیار گسترده با معاونت بهداشتی برقرار باشد.

 

وی با اشاره به ظرفیت های علمی دانشکده بهداشت و ایمنی گفت: دانشکده بهداشت و ایمنی باید مغز متفکر حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باشد.

 

دکتر آقاجانی در ادامه با بیان اینکه در این زمینه تلاش هایی انجام شده است، تاکید کرد: اما این ارتباط باید تقویت شود و دانشکده بهداشت و ایمنی باید با معاونت بهداشتی دانشگاه همکاری و تعامل کند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه ضمن ابراز امیدواری نسبت به عملکرد مثبت دانشکده بهداشت و ایمنی در سطح دانشگاه اظهار کرد: ادغام دانشکده بهداشت و سلامت، ایمنی و محیط زیست و تشکیل دانشکده بهداشت و ایمنی با هم افزایی خوبی همراه بوده است.

 

وی با بیان اینکه ادغام این دو دانشکده اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد، گفت: در طول ادغام این دو دانشکده و تاسیس دانشکده بهداشت و ایمنی دکتر اسلامی رئیس دانشکده و تیم مدیریتی وی تلاش بسیار زیادی کرده اند و در سطح دانشگاه، مدیریت این دانشکده به عنوان یکی از مدیریت های موفق مطرح است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه جابه جایی، ادغام گروه ها و فضاهای آموزشی دشواری های زیادی دارد   ادامه داد: امیدواریم با حمایت های دانشگاه و تلاش های مدیریت دانشکده، مشکل فیزیکی این دانشکده، که به عنوان مهمترین مشکل آن مطرح است، برطرف شود.

 

دکتر آقاجانی ضمن اشاره به اقداماتی که در طول یک سال گذشته برای جذب هیئت علمی در این دانشکده انجام شده است، گفت: با توجه به اولویت «بهداشت» در مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باید در این دانشکده تلاش مضاعفی صورت گیرد.

 

وی با اشاره به ظرفیت های دانشکده بهداشت و ایمنی گفت: نگاه این دانشکده باید ملی و بین المللی باشد و تاثیر این دانشکده هم در طرح هایی که برای بهداشت کشور ارائه می کند و هم در سفارش هایی که از متولیان این حوزه دریافت می کند، در حوزه سلامت باید حس شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر نقش دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه تاکید کرد: این دانشکده در عرصه سیاست گذاری سلامت و همچنین عرصه های دیگر باید به عنوان مرجع مطرح شود.

 

دکتر آقاجانی در ادامه تاکید کرد: در حوزه صنعت، از آزمایشگاه های بهداشت گرفته تا آخرین تکنولوژی های این حوزه، این دانشکده باید بیشترین تاثیر ممکن را داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه زمینه استفاده از ظرفیت های این دانشکده آماده است، گفت: اما شکوفا کردن این ظرفیت ها به تلاش شبانه روزی نیاز دارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تغییر اتمسفر و فضای متفاوت و ترکیب گروه ها شرایط مناسبی را برای پیشرفت فراهم می کند، گفت: همیشه وقتی تغییرات اتفاق می افتد، پنجره ای برای دیده شدن تفکرات بزرگ باز می شود.

 

دکتر آقاجانی ادامه داد: این دانشکده برای کار کردن با بیرون دانشگاه خیلی فرصت دارد، بعید می دانم دانشکده ای به این اندازه فرصت در اختیار داشته باشد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: برای دانشکده بهداشت و ایمنی در همه جای کشور از جمله صنایع، سازمان های مختلف، شرکت ها، بخش خصوصی و دولتی فضای کار فراهم است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: می توان گفت در هرجایی که انسان زیست می کند، رد پایی از بهداشت نیز دیده می شود، به همین خاطر فضای کار در این حیطه بسیار گسترده است.

 

وی با تاکید بر اینکه این دانشکده نباید فقط به منابع عمومی اتکا کند، اضافه کرد: بعضی از دانشکده ها تا حدی در این مورد محدودیت دارند، زیرا در جامعه زمینه تحقیق، فناوری و ارئه سرویس ندارند، اما در این دانشکده با گام برداشتن در هر مسیری می توان با پروژه های تحقیقاتی، فناوری و خدماتی فراوانی مواجه شد که امکان جذب آن ها وجود دارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این دانشکده می تواند پروژه های زیادی را برای حل معضلات شهری و بهداشتی شهر تهران انجام دهد.

 

دکتر آقاجانی با اشاره به وجود مشکلات متعدد در پایتخت که ظرفیت بر طرف کردن آن ها در این دانشکده وجود دارد، گفت: این دانشکده در سطح وزارت بهداشت و صنعت یک رسالت ملی دارد که می تواند باعث جریان سازی شود.

 

وی ادامه داد: بهداشت آب، موادغذایی و آلودگی هوا از مسائلی است که در شهر تهران وجود دارد و این دانشکده با توجه به ظرفیت هایش می تواند برای همه این موارد راهکار داشته باشد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: سیاست گذاران زمانی به دانشگاه بهای بیشتری می دهند که ببینند دانشگاه گره ای را باز و مشکلی از مشکلات جامعه را حل می کند.

 

دکتر آقاجانی افزود: آموزش دانشجویان یکی از وظایف دانشگاه است، اما ما باید به عنوان یک دانشگاه نسل چهارم به رفاه اجتماعی توجه کرده و به عنوان دانشگاه نسل سوم در پیشرفت فناوری نیز تلاش کنیم.

 

وی درباره مسائل مربوط به پذیرش و جذب دانشجو در دانشگاه گفت: درباره بحث جذب دانشجو، بازار کار بسیار حائز اهمیت است، ما باید حتما متناسب با بازار کار دانشجو تربیت کنیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در وزارت علوم دانشگاه ها می گویند ما مسئول تربیت دانشجوییم و سایر وزارت خانه ها مانند وزارت صنعت وظیفه دارند که برای اشتغال برنامه ریزی کنند؛ اما در وزارت بهداشت عرصه خدمات با عرصه آموزش یکسان است.

 

دکتر آقاجانی با تاکید بر ضرورت کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی یادآور شد: در دانشگاه های علوم پزشکی نیز همین طور است و نمی توانیم بگوییم ما فقط مسئول آموزشیم و دیگران باید اشتغال ایجاد کنند.

 

وی افزود: باید دانشجویان مقطع دکتری را طوری تربیت کنیم که کارآفرین، مولد و خلاق باشند و برای خودش اشتغال ایجاد کنند، نه اینکه دانشجوی مقطع دکتری تربیت کنیم تا بعد از فارغ التحصیلی در دانشگاه های دیگر معلم شود، ضمن اینکه در این زمینه نیز ظرفیت ها اشغال شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: برای پذیرش دانشجو هم بازارکار و هم ظرفیت های دانشگاه مانند تعداد اعضای هیئت علمی و فضا را باید مورد توجه قرار داد.

 

دکتر آقاجانی ضمن ابراز امیدواری نسبت به کسب موفقیت های بیشتر برای دانشکده بهداشت و ایمنی یادآور شد: ما باید شاهد این باشیم که معاونت بهداشتی با بهره گیری از ظرفیت های این دانشکده دانشگاه علاوه بر انجام وظیفه در قالب بخش نامه ها و دستور العمل های کشوری، برای خود ماموریت های خاص تعریف و اجرا کند.

 

در این جلسه دکتر موسی جباری مدیر گروه های آموزشی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی صنعتی نیز به ارائه مطالبی درباره وضعیت، ظرفیت و نیازهای این گروه آموزشی پرداخت و گفت: دوره کارشناسی بهداشت صنعتی ۴۷ سال پیش و دوره کاردانی حفاظت و بهداشت کار، ۴۴ سال پیش در دانشکده بهداشت سابق راه اندازی شده است.

 

وی تعداد کل دانشجویان این گروه آموزشی را ۵۲۸ نفر عنوان کرد و گفت: این گروه آموزشی بیشترین جمعیت دانشجویان این دانشکده را تشکیل می دهد.

 

دکتر جباری با اشاره به موفقیت های علمی این گروه آموزشی از جمله کسب موفقیت هایی در ششمین، نهمین، دوازدهمین، سیزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه و همچنین جشنواره تعالی دانشگاه ظرفیت های علمی این گروه آموزشی را بسیار قابل توجه عنوان کرد.

 

این مدیر گروه آموزشی، با اشاره به بازنشستگی تعداد شش نفر از اعضای هیئت علمی این گروه در سه سال اخیر، خواستار جذب اعضای هیئت علمی برای این گروه آموزشی شد و گفت: علاوه بر این مورد، گروه به منظور انتقال کامل آزمایشگاه ها و کارگاه های پردیس حکیمیه به ولنجک، نیازمند فضای کافیست.

 

وی با اشاره به راه اندازی آزمایشگاه ایمنی کار در ارتفاع و ایمنی فرایند، خواستار ارائه بودجه برای احداث آزمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی گروه برای کاربردی کردن آموزش های تئوری شد.

 

در بخش دیگری از این جلسه، دکتر صارمی مدیر گروه ارگونومی دانشگاه نیز ضمن بیان تاریخچه تاسیس این گروه در دانشگاه، به ظرفیت های این گروه آموزشی برای پذیرش دانشجو در مقطع دکتری اشاره کرد.

 

در ادامه این نشست سایر اعضای گروه های آموزشی به بیان مسائل مربوط به گروه های آموزشی خود از جمله امکانات و تجهیزات مورد نیاز و همچنین مسائل مربوط به ارتقا و تسهیلات رفاهی پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 80733
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست