• تاریخ انتشار : 1398/04/19 - 14:22
  • بازدید : 1140
  • تعداد بازدیدکننده : 18
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

ديدار رئيس دانشگاه با گروه هاي آموزشي دانشكده بهداشت و ايمني

آمادگي دانشكده بهداشت و ايمني براي حل مشكلات زيست محيطي تهران

سه شنبه هجدهم تیرماه، دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه دکتر امیرمحسن ضیایی معاون آموزشی و دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، با اعضای هیئت علمی گروه های آموزشی دانشکده بهداشت و ایمنی دیدار کرد و به بررسی پیشنهادها و مسائل مطرح شده توسط هیئت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده پرداخت.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های علمی این دانشکده، تشکیل شورای فناوری و ارتباط با صنعت در سال ۹۷را زمینه ساز ارائه خدمات پژوهشی و فنی برای این دانشکده عنوان کرد و از آمادگی  این دانشکده برای حل مشکلات زیست محیطی کلان شهر تهران با همکاری نهادهای مرتبط خبر داد.

رئیس دانشکده بهداشت و ایمنی کمبود فضای فیزیکی را مهمترین چالش این دانشکده عنوان کرد و گفت: با توجه به برنامه ریزی دانشگاه برای انتقال قطعی بخش عمده ای از دانشجویان پردیس حکیمیه تا مهر ۹۸به این دانشکده، برطرف کردن چالش کمبود فضای فیزیکی دانشکده ضروری است.

وی در ادامه برنامه ریزی بلند مدت برای ترکیب اعضای هیئت علمی دانشکده را از دیگر اولویت های این دانشکده دانست و گفت: در برخی از گروه ها با  کمبود عضو هیئت علمی و همچنین کارشناس فنی مواجهیم که امیدواریم ریاست دانشگاه برای این حل این مسئله برنامه ریزی ها و اقدامات لازم را انجام دهد.

ظرفیت دانشکده بهداشت و ایمنی برای راه اندازی مقطع دکتری رشته های ارگونومی و HSE

دکتر اسلامی همچنین با اشاره به ظرفیت های این دانشکده برای توسعه برخی از رشته ها تاکید کرد: دانشکده بهداشت و ایمنی ظرفیت و زیرساخت بسیار خوبی برای پذیرش دانشجو در مقطع دکترای تخصصی برای رشته های ارگونومی و HSE دارد.

رئیس دانشکده بهداشت و ایمنی با بیان اینکه در حال حاضر رشته هایی مانند ایمنی ترافیک، ارگونومی و HSEبسیار مورد نیاز کشور است، پذیرش دانشجو در مقطع ارشد رشته ایمنی ترافیک را از دیگر ظرفیت های این دانشکده برای توسعه معرفی کرد.

در ادامه این جلسه دکتر محتشم غفاری معاون آموزشی دانشکده بهداشت و ایمنی درباره وضعیت آموزشی این دانشکده توضیح داد: در حال حاضر ۵۱عضو هیئت علمی این دانشکده در قالب هشت گروه آموزشی اپیدمیولوژی، ارگونومی، ایمنی صنعتی، بهداشت عمومی، سلامت ایمنی و محیط زیست، سلامت در بلایا و فوریت ها، مهندسی بهداشت حرفه ای و مهندسی بهداشت محیط فعالیت می کنند.

وی تعداد کل دانشجویان این دانشکده را ۱۰۳۲نفر عنوان کرد و گفت: در این دانشکده ۱۳۸نفر در مقطع ارشد و ۷۱نفر نیز در مقطع دکتری در حال تحصیل اند.

دکتر غفاری نسبت استاد به دانشجو در مقطع کارشناسی را در این دانشکده ۱۲,۷، نسبت استاد به دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی را ۷.۵و نسبت استاد به دانشجو در کلیه مقاطع را ۲۰.۲عنوان کرد.

معاون آموزشی دانشکده بهداشت و ایمنی با اشاره به انتقال بخش عمده ای از دانشجویان پردیس حکیمیه به دانشکده بهداشت و ایمنی در مهرماه ۹۸، افزایش فضای فیزیکی دانشکده را برای تامین کلاس های مورد نیاز، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و کتابخانه خواستار شد.

رشد ۳۳درصدی مقالات پژوهشی دانشکده از سال ۹۶تا ۹۷

در ادامه این جلسه دکتر یدالله محرابی، معاون پژوهشی دانشکده از رشد ۳۳درصدی تولید مقالات این دانشکده از سال ۹۶تا ۹۷خبر داد و گفت: در سال ۹۷مقالات منتشر شده در مجلات دارای نمایه ISI نسبت به سال ۹۶، ۲۵درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه از ۵۱عضو هیئت علمی این دانشکده، ۱۲نفر دارای H-indexبالاتر از ۱۰هستند، میانگین H-indexاعضای هیئت علمی این دانشکده را ۶/۶عنوان کرد.

معاون پژوهشی دانشکده بهداشت و ایمنی، همچنین از برنده شدن این دانشکده در دو مناقصه در سال ۹۸برای انجام طرح هایی از شرکت شهر سالم، وابسته به شهرداری تهران خبر داد.

دکتر محرابی همچنین فعالیت های کمیته تحقیقات دانشجویی و کمیته دانشجویی فن آوری و کارآفرینی را از دیگر نقاط قوت این دانشکده معرفی کرد.

وی در ادامه درباره کتابخانه این دانشکده توضیح داد: کتابخانه این دانشکده دارای ۷۵۰نفر عضو است  و در سال ۹۸سامانه کنترل الکترونیکی کتابخانه در آن راه اندازی شده است.

معاون پژوهشی دانشکده بهداشت و ایمنی تعداد نسخه های کتاب موجود در کتابخانه این دانشکده را ۱۸هزار و ۴۷۱ جلد کتاب عنوان کرد و گفت: با توجه به برنامه دانشگاه برای انتقال کتابخانه پردیس حکیمیه به دانشکده بهداشت و ایمنی، گسترش فضای فیزیکی کتابخانه بسیار ضروری است.

دکتر محرابی همچنین در ادامه درباره مراکز تحقیقاتی این دانشکده توضیح داد: در حال حاضر سه مرکز تحقیقات کنترل عوامل زیان آور محیط کار، ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها و ارتقای سلامت محیط کار در این دانشکده فعالیت می کنند.

 

در ادامه جلسه دکتر محمدحسین وزیری معاون دانشجویی و فرهنگی و دکتر نادعلی علوی بختیاروند معاون پشتیبانی دانشکده به شرح توضیحاتی درباره امور دانشجویی فرهنگی و پشتیبانی دانشکده بهداشت و ایمنی پرداختند.

در بخش دیگری از این جلسه دکتر هاشمی مدیر گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و ایمنی با اشاره به تاریخچه تشکیل این گروه در دانشکده، به ارائه پیشنهادهایی همچون افزایش تعامل این گروه با گروه های بالینی، تشکیل « کلینیک پژوهش» در راستای ارائه خدمات تخصصی پژوهش، استفاده از ظرفیت های دانشجویان دکتری این رشته برای ارائه خدمات مشاوره ای، ایجاد ساختاری برای نظارت بر پژوهش ها پس از تصویب پروپزال ها و ایجاد کمیته های کنترل عفونت های بیمارستانی پرداخت.

دکتر خراسانی مدیر گروه سلامت در بلایا و فوریت ها نیز با بیان اینکه این رشته در سراسر دنیا رشته ای نوپا و بدیع محسوب می شود، توجه بیشتر به این رشته از طریق راه هایی همچون همکاری با برند های بین المللی را خواستار شد.

دکتر غفاری مدیر گروه بهداشت عمومی نیز با اشاره به اینکه تمامی دانش آموخته  های مقطع کارشناسی این گروه شاغل هستند و این گروه قدیمی ترین گروه دانشکده محسوب می شود، خواستار جذب عضو هیئت علمی و همچنین کارشناس برای این گروه آموزشی شد.

در ادامه جلسه نیز مدیران سایر گروه های آموزشی از جمله دکتر یزدانبخش مدیر گروه بهداشت محیط و دکتر غلام نیا مدیر گروه HSEبه بیان پیشنهادهایی برای رفع مشکلات و همچنین استفاده از ظرفیت های این گروه ها پرداختند.

همچنین اعضای هیئت علمی حاضر در جلسهبا بیان اینکه تداوم و استمرار جلسات دیدار رئیس دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی، موجب ارتقای کیفیت این گروه ها می شود، به ارائه پیشنهاد هایی همچون راه اندازی مراکز تحقیقاتی مجازی (ویرچوال)، تقویت دانشکده در حوزه پدافند غیرعامل و گسترش همکاری و تعامل اپیدمیولوژیست های بخش های مختلف دانشگاه با یکدیگر پرداختند.

تاکید رئیس دانشگاه بر ضرورت گسترش تعامل دانشکده بهداشت و ایمنی با معاونت بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بین تمامی دانشگاه ها، بیشترین پوشش بهداشتی جمعیت را بر عهده دارد، بر تعامل هرچه بیشتر دانشکده بهداشت و ایمنی با معاونت امور بهداشتی دانشگاه برای ارتقای بهداشت جمعیت تحت پوشش تاکید کرد.

دکتر آقاجانی همچنین با اشاره به پتانسیل علمی دانشکده بهداشت و ایمنی، گسترش روابط این دانشکده با صنعت را جهت درآمدزایی و همچنین مرتفع کردن نیازهای جامعه در حوزه بهداشت و ایمنی خواستار شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 80360
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست