• تاریخ انتشار : 1402/08/24 - 14:31
  • بازدید : 324
  • تعداد بازدیدکننده : 243
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دومین روز دومین همایش بین المللی و پانزدهمین همایش ملی دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور

دومین روز همایش بین المللی و پانزدهمین همایش ملی دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور روز چهارشنبه 24 آبان ماه 1402 برگزار گردید.

در این همایش با 7 پنل تخصصی "بهداشت عمومی، اپیدمیولوژی، ارگونومی، سلامت در بلایا، بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط" در بخش های ملی و بین المللی، تازه های علوم بهداشتی با مخاطبان همایش به اشتراک گذاشته شد.

هر پنل شامل 7 محور بوده و چکیده  مقالات ارسال شده در محورها هرکدام توسط 3 داور امتیازبندی و داوری شده که از مجموع 590 مقاله 430 مقاله به مرحله پوستر و سخنرانی راه یافته است.

یکی از مهمترین بخش های همایش، پنل ویژه است که با عنوان "تحقق رویکرد پیشگیری محوری در قانون گذاری و اجرا با تمرکز بر چالشها و راهکارها"  برگزار شد. دلیل انتخاب این عنوان رشد چشمگیر بیماریهای غیرواگیر در سراسر دنیا به ویژه کشورهای در حال توسعه و نقش سیاستگذاری پیشگیرانه در کنترل این بیماری ها است. و محورهای آن شامل "اولویت پیشگیری بر درمان، قانونگذاری پیشگیری محور، تعارض منافع و پیشگیری محوری، روزآمد نمودن برنامه های بهداشتی و درمانی، و تامین منابع مالی و انسانی برای تحقق پیشگیری محوری" بوده است.

با توجه به اینکه حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاه های نسل سوم می باشد یکی از قسمت های همایش رویداد ایده بازار است که برای اولین بار طی این 15 دوره، انجام و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

در ایده بازار 62 ایده تخصصی دریافت شده که توسط متخصصان هر حوزه 11 ایده به مرحله ارائه شفاهی راه یافت و از مجموع 11 ایده تعداد 5 ایده به عنوان ایده برتر انتخاب و برگزیده شدند.

**********************

پنل های روز دوم شامل بخش های ملی و بین المللی پنل سلامت در بلایا، پنل ارگونومی، پنل بهداشت حرفه ای و پنل بهداشت محیط بود.

در پنل ارگونومی دکتر فرهاد طباطبائی قمشه استاد گروه ارگونومی دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی سخنران کلیدی بودند و با داوری دکتر مهناز صارمی، دکتر اعظم ملکی، دکتر زهرا قنبری و مهندس الهه عموزاده مقالات یاسر صحرانورد، فاطمه سلکی و سمیرا برکات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پنل ملی و بین المللی سلامت در بلایا دکتر مهدی زارع رئیس مرکز پیش بینی زلزله سخنران کلیدی بودند و با داوری دکتر ساناز سهرابی زاده، دکتر دیپتی واحی (از کشور هند)، فهیمه شجاعی، خانم طاهرنژاد مقالات بهنام اسکبیان، رویا علیمرادزاده و دکتر دیپتی واحی (از کشور هند)مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پنل بهداشت حرفه ای دکتر رسول یاراحمدی سرپرست مرکز توسعه، هماهنگی و ارزیابی تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت سخنران کلیدی بودند و با داوری دکتر مصطفی پویاکیان، دکتر آیسا قاسمی، الهام رحمان زاده و محمدامین رشیدی مقالات پریسا محمدقلی خان خلج، پروین سپهر، رعنا قاسمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پنل بهداشت محیط دکتر انوشیروان محسنی بندپی رئیس مرکز تحقیقات کیفیت هوا و تغییر اقلیم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سخنران کلیدی بودند و با داوری دکتر عباس شاهسونی، دکتر محمدمهدی سوری، معصومه رحمتی نیا و سپیده صادقی مقالات محمدحسن کوثری، فاطمه دهقان بنادکی، فاطمه گنجی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پنل ویژه نیز با عنوان "تحقق رویکرد پیشگیری محوری در قانون گذاری و اجرا با تمرکز بر چالشها و راهکارها" و با حضور دکتر حسین ملک افضلی عضو فرهنگستان علوم پزشکی، دکتر منوچهر کرمی معاون پژوهشی دانشکده و دکتر احمد مهری برگزار گردید.

 

همایش با صبحت های پایانی دکتر اسلامی رئیس محترم دانشکده و همایش و محمدپارسا حسنی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از مقالات، پوسترها و ایده های برتر و تجلیل از زحمات کادر علمی و اجرایی به کار خود پایان داد.

  • گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 134863
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست