• تاریخ انتشار : 1402/08/23 - 15:16
  • بازدید : 343
  • تعداد بازدیدکننده : 280
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اولین روز دومین همایش بین المللی و پانزدهمین همایش ملی دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور برگزار شد

دومین همایش بین المللی و پانزدهمین همایش ملی دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور به صورت مجازی و حضوری طی روزهای سه شنبه و جهارشنبه 23 و 24 آبان ماه در سالن شهید رحیمی دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار می گردد.

همایش تازه های علوم بهداشتی بزرگترین رویداد علوم بهداشتی کشور با اثرات معنی دار و قابل توجهی است که در دراز مدت اتفاقات مثبت آن رویداد نشان داده خواهد شد.

در اولین روز این همایش دکتر اکبر اسلامی رییس دانشکده بهداشت و ایمنی ضمن عرض خیر مقدم مهمانان در ایستگاه پانزدهم ملی و دومین تجربه بین المللی همایش، با اشاره برمعضل آلودگی هوا و نظایر آن اظهار امیدواری کرد با بهره مندی کافی از دستاورد های همایش تازه های علوم بهداشتی، توسط آینده سازان مملکت که در عین حال آینده سازان علوم بهداشتی نیز هستند از منظر مراقبت های بهداشتی اولیه با مشارکت و ارائه مقالات، شاهد اثر و اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه و ارتقاء دهنده در بهبود سلامتی و کیفیت زندگی باشیم.

اسلامی با تشکر ویژه از دست اندرکاران به ویژه دانشجویان، به تبادل نظر و آرای همدلانه و مشارکت جویانه ی دستاوردهای پژوهشی و پی گیری آموزش و تحقیق در حوزه علوم بهداشتی تاکید نمود.

وی در ادامه با بیان اهمیت سرمایه گذاری بهداشتی و مشارکت طلبی مردم در حوزه بهداشتی گفت امیدواریم نتیجه اینگونه همایش ها و پژوهشها در تصمیم گیری و سرمایه گذاری لازم در حوزه بهداشت و ایمنی مورد استفاده قرار گیرد و اثرات آنرا در مقوله های بهداشتی کشور شاهد باشیم

یکتا رحیمی دانشجوی دکترای اپیدمیولوژی و دبیر علمی همایش با اشاره به شعار "دانشجوی خلاق، پژوهش اثرگذار" گفت با پژوهش فقط نوک قله ای از یک واقعیت کشف می شود و هرچه این مطالعه عمیق تر باشد جزئیات بیشتری کشف خواهد شد و این امر میسر نخواهد بود جز با تکیه بر شواهد دقیق و تصمیم گیری درست.

************

در این همایش حدود 590 مقاله دریافت شده که با داوری 170 داور مورد بررسی قرار گرفتند. قابل ذکر است بیشترین میزان مقالات در پنل بهداشت عمومی و پنل اپیدمیولوژی بوده و در قسمت ایده بازار مجموع 62 ایده دریافت و پس از داوری 11 ایده پذیرفته شد و تعداد 5 ایده نیز به عنوان ایده برتر انتخاب گردید.

در پنل بهداشت عمومی  دکتر علی رمضانخانی مدیر گروه آموزشی بهداشت عمومی سخنران کلیدی بودند و با داوری دکتر سکینه رخشنده رو، دکتر نجمه الملوک امینی، دکتر علی صفری مرادآبادی و دکتر امیر نصیری، مقالات نرگس رفیعی، فاطمه ملاعلی نژاد و سارا بشارتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پنل سلامت، ایمنی و محیط زیست دکتر غزاله منظمی تهرانی استادیار گروه آموزشی سلامت، ایمنی و محیط زیست سخنران کلیدی بودند و با داوری دکتر رضا سعیدی، آقای محمدی، آقای سالاری و خانم زمان آبادی، مقالات شعیب شاهدی، سیدرضا آقازاده و سعیده روزافزای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پنل بین الملل اپیدمیولوژی دکتر علی دل پیشه استاد گروه آموزشی اپیدمیولوژی سخنران کلیدی بودند و با داوری دکتر منوچهر کرمی، دکتر کورش اعتماد، حسن غریب نواز و مرجان حسین پور  و مقالات   Prof. Hasan Alwan Baiee, Dr. Kooroosh Etemad, Mr. Sarmad H.Abed, Mr.Haydar K.Madlool  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 در پنل ملی اپیدمیولوژی نیز دکتر سعید هاشمی نظری مدیر گروه آموزشی اپیدمیولوژی سخنران کلیدی بودند و با داوری  دکتر سید سعید هاشیمی نظری، دکتر احمد مهری فر، هادی پاشاپور و ندا مهدوی فر، مقالات مصطفی پیوند، مبینا صیادی زاده و رویا فرخی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.  

در پایان از اعضای پنل و داوران با حضور اساتید دانشکده تقدیر و تشکر به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 134799
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست