• تاریخ انتشار : 1399/10/07 - 08:32

نحوه درخواست روادید دانشجویان غیرایرانی

به استحضار می رساند تمام فرایندها

به استحضار می رساند تمام فرایندهای "تائید کارشناس سازمان"، پرونده های دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی در سامانه saorg و همچنین انجام مراحل صدور ویزای تحصیلی مربوط به دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران و سایر استان هایی که فاقد دفتر امور کنسولی در مرکزاستان می باشند در اداره امور کنسولی مرکز خدمات آموزشی انجام خواهد شد.

شایان ذکر است جهت تسهیل و تسریع در امور تائید صلاحیت و صدور روادید دانشجویان جدید، رعایت موارد ذیل در ثبت درخواست های دانشجویان در سامانه soarg و فرم های صدور روادید ضروری می باشد. بدیهی است هرگونه نقص اطلاعات در فرم های ذیل به عدم تائید این مرکز منجر خواهد شد.

الف) تائید صلاحیت (saorg):

1-     رعایت کلیه مواردی که در راهنمای ثبت درخواست سامانه saorg درج شده است و تکمیل کلیه اطلاعات فرم ها

2-     ارسال تصویر واضح مدرک تحصیلی قبلی به انضمام ریزنمرات و معدل مقطع تحصیلی قبلی

3-     تصویر واضح گذرنامه یا کارت اقامت دارای اعتبار حداقل به مدت شش ماه

4-     رعایت ارتباط مدرک تحصیلی قبلی با رشته و مقطع تحصیلی مورد درخواست طبق ضوابط و مقررات آموزشی داخل کشور

5-     پذیرش دانشجو براساس معدل مقطع تحصیلی قبلی حداقل 65%

ب) درخواست صدور ویزا:

1- ارسال درخواست صدور روادید از طیق اتوماسیون اداری

2- تکمیل فرم پیوست

3- عکس پرسنلی و تصویر مشخصات گذرنامه

·         موارد 2 و 3 به ایمیل کارشناس این مرکز به نشانی ذیل ارسال گردد.

m.nikooseresht@behdasht.gov.ir

جهت اطلاعات بیشتر در روزهای دوشنبه با شماره تلفن 02181455988 سرکار خانم نیکوسرشت تماس حاصل نمائید.

فرم اطلاعات دانشجویان غیر ایرانی