• تاریخ انتشار : 1402/02/12 - 14:01
  • بازدید : 53
  • تعداد بازدیدکننده : 50
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رویکرد ترجمان دانش

در خصوص رویکرد ترجمان دانش و کاربردی کردن نتایج حاصل از تحقیقات، در نشست تخصصی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار با عنوان" تجارب پیشرو تا محیط کار بهداشتی و ایمن"  که روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه 1402، به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار توسط گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار گردید، اخبار نتایج پژوهشی طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته در سال 1401 و 1402 گروه بهداشت حرفه ای و ایمنی کار مطرح و یافته های کلیدی آنها متناسب با نیاز ذینفعان اطلاع رسانی گردید:

************************

طرح تحقیقاتی «توسعه هارنس ایمنی کار در ارتفاع به منظور افزایش راحتی، قابلیت استفاده و کاهش فشارهای مکانیکی در کارگران ساخت و ساز» با کد پژوهان 31938

مجری و همکاران: دکتر موسی جباری قره باغ، پروین سپهر، دکتر صادقی نایینی، دکتر علی صالحی سهل آبادی، دکتر علی ضیائی، دکتر امین کاظمی

« ابزاری استاندارد ایجاد گردید که می تواند برای ارزیابی وضعیت راحتی، رضایت و قابلیت استفاده هارنس های ایمنی مورد استفاده قرار گیرد»

در توضیح مطلب این خبر: در دنیا، سقوط از ارتفاع بعنوان یکی از خطرات عمده برای سلامت افراد می باشد و از جمله مهمترین دلایل مهم صدمات جدی و کشنده برای کارگران ساختمانی است.یکی از پیامدهای رایج سقوط از ارتفاع، مرگ می باشد. سقوط از ارتفاع یکی از حوادث شغلی در صنایع مختلف می باشد. استفاده از کمربند ایمنی کار در ارتفاع گاهی اوقات می تواند جان انسان ها را از سقوط از ارتفاع نجات دهد. مراحل انجام تحقیق شامل مصاحبه میدانی ،تشکیل پنل متخصصین و تدوین پرسشنامه ای برای بررسی راحتی و رضایت از هارنس بوده است. برای اعتبار سنجی از روایی صوری ، محتوایی استفاده شد. پایایی ابزار نیز با آزمون – بازآزمون ارزیابی شد. دو ابزار نهایی شامل پرسشنامه راحتی و رضایت با تعداد13 سوال و پرسشنامه قابلیت استفاده با 10 سوال تدوین گردید که آلفای کرونباخ ان به ترتیب0.83 و 0.79 بوده است. با کمک از این ابزار می توان مشکلات مربوط به راحتی و قابلیت استفاده در هارنس ایمنی را در بین گارگران شناسایی و مداخلات لازم را برای طراحی در نظر گرفت. ابزارهای تهیه شده از اعتبار و قابلیت اطمینان خوبی برخوردار بود. یافته های این مطالعه منجر به ایجاد ابزاری استاندارد گردید که می تواند برای ارزیابی وضعیت راحتی، رضایت و قابلیت استفاده هارنس های ایمنی مورد استفاده قرار گیرد. با در نظر گرفتن معیارهای ابزارهای فوق در طراحی میتوان هارنس کاربر محور توسعه داد.

  • گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 126539
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست