• تاریخ انتشار : 1400/05/31 - 07:46

یرگزاری کارکاه آموزشی "تعیین مواجهه تنفسی با سیلیس و روش IR"

کارگاه آموزشی

بیست و پنجم مرداد ماه سال 1400 خانم دکتر رضوان زنده دل مسئول فنی مرکز سطح 3 دانشکده بهداشت و ایمنی، دوره ای تئوری و عملی برای شرکت های ارایه دهنده خدمات بهداشت حرفه ای کل کشور و علاقه مندان به آنالیز نمونه های هوا ارایه نمودند. این کارگاه تخصصی با حضور تعدادی از همکاران معاونت بهداشتی و کارشناسان شرکت های ارایه دهنده خدمات بهداشت حرفه ای از کل کشور برگزار گردید. در کارگاه تئوری موضوعاتی در زمینه ی اشکال مختلف سیلیس و اهمیت این اشکال در بروز سمیت ریوی ارایه شد، سپس روش های مختلف توصیه شده توسط مجامع بین المللی تحلیل گردید و معایب و مزایای هرکدام بحث و بررسی شد. در نهایت روش اسپکتروسکوپی مادون قرمز برای ارزیابی سیلیس کریستالی توضیح داده شد و پرسشی و پاسخی در راستای مطالب عنوان شده طرح گردید. دوره ی عملی با نمایش فیلم آموزشی در زمینه ی تعیین مواجهه تنفسی با سیلیس در روش IR  اجرا شد.

تهیه این فیلم آموزشی با همکاری خانم مهندس معصومه وهابی، خانم مهندس زهرا مرادپور (دانشجویان دوره ی دکترای تخصصی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار) و خانم دکتر زهرا پنجعلی دانش آموخته ی دکترای مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار انجام یافت. تشکیل مثلت ارتباطی بین کارشناسان اجرا ، دانشجویان و دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی و اساتید گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار نقطه ی قوتی افنخارآمیز در دانشکده ی بهداشت و ایمنی است که امکان تقویت  ارتباط بین دانشگاه و صنعت را فراهم نموده است.