• تاریخ انتشار : 1399/09/05 - 11:14

کتاب "آنچه مردم باید در مورد پیشگیری از سرطان بدانند"

چاپ کتاب

کتاب "آنچه مردم باید در مورد پیشگیری از سرطان بدانند" توسط سرکار خانم دکتر نسترن کشاورز محمدی دانشیار محترم گروه بهداشت و ارتقاء سلامت دانشکده بهداشت و ایمنی، دکتر کاظم زنده دل و دکتر کبری نوری از طریق انتشارات بارتا منتشر گردیده است.

این کتاب در  نه فصل شامل: کلیات سرطان- مصرف دخانیات و سرطان- تغذیه، فعالیت بدنی و سرطان- سرطان های فامیلی- سرطان معده- سرطان مری- سرطان روده بزرگ- سرطان پستان- سرطان دهانه رحم، نوشته شده است.

این کتاب، محصول یک طرح پژوهشی است که با حمایت مالی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران و تلاش فراوان تیمی از متخصصین تالیف گردیده است. این کتاب کوششی در راستای انجام وظیفه اطلاع رسانی، آگاهی افزایی و توانمندسازی افراد جامعه برای پیشگیری از انواع سرطان و مراجعه به موقع به مراکز تشخیصی و درمانی، در صورت مشاهده و تجربه علائم اولیه سرطان است و هدف تدوین و ارائه آن بر مبنای شواهد محکم و مستدل علمی و به زبان قابل درک مخاطبانی است که تحصیلات غبر علوم سلامت دارند و یا فاقد تحصیلات دانشگاهی هستند.