• تاریخ انتشار : 1400/07/18 - 13:32

پویش "کاهش خطر بلایای طبیعی"

پويش

روز 13 اکتبر مصادف با 21 مهر به عنوان روز بین المللی کاهش خطر بلایا شناخته می شود. هر ساله شعاری متناسب با اهداف سند سندای که سند راهبردی کاهش خطر بلایا در سال های 2030-2015 می باشد، پیشنهاد می گردد. برای شعار امسال #فقط_با_هم #OnlyTogether در نظر گرفته شده است که نشان از لزوم همکاری تنگاتنگ همه افراد، جوامع محلی، منطقه ای و بین المللی برای کاهش خطر بلایا و حرکت به سوی تاب آوری می باشد.

دپارتمان سلامت در بلایا و فوریت های دانشکده بهداشت و ایمنی در راستای توسعه دانش سلامت در حوادث و بلایا با همکاری معاونت های دانشجویی و فرهنگی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همت و تلاش انجمن های علمی دانشجویی و تشکل ها و کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه، اقدام به برپایی پویش "کاهش خطر بلایای طبیعی" نموده است.

هدف این پویش که از 17 مهرماه لغایت 21 مهرماه معادل 9 تا 13 اکتبر برگزار خواهد شد، افزایش آگاهی جامعه نسبت به خطرات ناشی از حوادث و بلایا و حمایت طلبی از سازمان های حاکمیتی در راستای کاهش خطر بلایا است.