• تاریخ انتشار : 1402/12/09 - 11:57

نشست طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته در سال 1402- جناب آقای دکتر محمدحسن پناهی

نشست طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته در سال 1402 با حضور مجریان، همکاران، اساتید، دانشجویان و مدعوین طرح ها در روز سه شنبه 08/12/1402 برگزار گردید.

برنامه دوم در این نشست، ارائه طرح تحقیقاتی «چالش­ها، موانع و راهکارهای ارتقاء فعالیت­های پژوهشی و فناورانه اعضاء هیئت علمی دانشکده بهداشت و ایمنی»  با کد پژوهان 43003726 که مجری اصلی این طرح تحقیقاتی جناب آقای دکتر محمدحسین پناهی هستند.

این طرح به سفارش شورای آموزشی پژوهشی دانشکده بهداشت و ایمنی و در راستای مصوبات کمیته اجرایی شورای پژوهشی دانشگاه بوده است. امید است نتایج حاصل از این طرح را به توان در مراحل مختلف آئین نامه­های پژوهشی و مصوبات مرتبط استفاده نمود. آقای دکتر پناهی توضیحات خود را در خصوص نحوه اجرا، نتایج و یافته­های طرح، مشکلات و چالش­های پیش­رو ارائه فرمودند. این جلسه با پرسش و پاسخ ادامه یافت. از ذینفعان طرح تحقیقاتی فوق که از ایشان دعوت به عمل آمد تا در این نشست ما را مفتخر نمایند: جناب آقای دکتر افشین زرقی (معاون تحقیقات و فن­آوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) و اعضای هیئت علمی دانشکده می­توان ذکر کرد. «فرم مصاحبه»

«برای دیدن فیلم نشست کلیک نمایید»