• تاریخ انتشار : 1402/11/28 - 13:39

دومین روز چهارمین همایش بین المللی و پنجمین همایش دوسالانه ارگونومی ایران

چهارشنبه 25 بهمن ماه روز دوم پنجمین همایش دوسالانه ارگونومی، با پنج پنل به‌طور حضوری- مجازی در تالارهای شهید رحیمی و شهید خوراکیان  دانشکده برگزار شد.

پنل اول با موضوع "پژوهش های مداخله ای ارگونومی شناختی" برگزار شد. سخنران کلیدی پنل، دکتر ابراهیم پیش یاره از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی پیرامون پتانسیل ارگونومی و ارگونومی و نقشه ذهنی سخنرانی کردند.

سپس مقالات فاطمه ضیافتی، پگاه راست پیشه، مهناز صارمی، حمید جمشیدی و مصطفی محمدیان ارائه شد.

موضوع پنل دوم "ارگونومی سیستم ها و ایمنی" بود. دکتر اسماعیل شارع سخنران کلییدی پنل درخصوص  یک مدل ریسک پویا برای تجزیه و تحلیل عمیق ایمنی سیستم و عوامل انسانی در سیستم های اجتماعی فنی صحبت کردند.

سپس مقالات علی شیرزاده، مهدی جهانگیری، ساناز نصیری نمین وعلیرضا آذر مهری ارائه شد.

پنل سوم با موضوع "مطالعات بیومکانیکی در ارگونومی فیزیکی" و با سخنرانی دکتر نوید ارجمند از دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد.

در ادامه پنل مقالات میلاد غلامی، محمدحامد حسینی، مهسا ورمرزیار، فاطمه حیدری و میثم متاجی بررسی شد.

در پنل چهارم با موضوع "ارزیابی و مداخلات در ارگونومی کلان و مشارکتی" دکتر نسترن کشاورز محمدی از دانشکده بهداشت و ایمنی درخصوص ارگونومی مشارکتی صحبت کردند.

سپس مقالات محمد بابامیری، محسن حسن آبادی، محمد صادق سهرابی، مهناز صارمی و حمیدرضا مکرمی  ارائه گردید.

در پنل پنجم  نیز به موضوع "ارگونومی در مباحث ویژه" پرداخته شد و دکتر محسن زارع سخنران کلیدی آن بودند.

در ادامه پنل مقالات زینب رسولی، داود افشاری، ژاله زندیه، مجتبی خسروی دانش و آرام تیرگر ارائه گردید.

این همایش با تقدیر از پایان نامه های برتر، کادر علمی و اجرایی و حامیان همایش به کار خود پایان داد.