• تاریخ انتشار : 1398/10/03 - 08:26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دانشکده بهداشت و ایمنی در بیستمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

“بیستمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی" با هدف گسترش پژوهش ها

“بیستمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی" با هدف گسترش پژوهش ها  در عرصه ملی و بین المللی در راستای بین المللی سازی دانشگاه  درنظام های رتبه بندی، جذب دانشجوی خارجی، اجرای پروژه های مشترک بین المللی و حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم دوم دی ماه برگزار شد.

این جشنواره با حضور دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر زرقی معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از مسئولان و اساتید داخلی و خارجی در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

دانشکده بهداشت و ایمنی در این جشنواره حضور فعالی داشت و به ارائه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و ارتباط با صنعت پرداخت. در بازدید ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم تحقیقات و فناوری و هیئت همراه از غرفه دانشکده، آنان از روند پیشرفت فعالیت های پژوهشی و ارتباط با صنعت دانشکده قدردانی نمودند.