• تاریخ انتشار : 1401/02/06 - 11:27

تصویب شیوه نامه فرآیند طرح های تحقیقاتی دانشکده بهداشت و ایمنی

شیوه نامه پیشنهاد، بررسی، تصویب و تسویه طرح های تحقیقاتی و فناورانه در دانشکده بهداشت و ایمنی به تصویب رسید.

1401-01-28 شیوه نامه نهایی قابل استناد.pdf

بنابه گزارش معاونت پژوهشی دانشکده بهداشت و ایمنی شیوه نامه ی یادشده با هدف ارتقاء مستمر کیفی و کمی فعالیت های تحقیقاتی و تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم و با رویکرد تسهیل فرآیندهای مرتبط با تصویب طرح های تحقیقاتی و فناورانه به تصویب شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده رسیده است. شیوه نامه فوق در 18 بند و 3 تبصره به تصویب رسیده است و از ابتدای سال 1401 قابل اجرا می باشد. در این شیوه نامه توجه خاص به تسهیل فرآیند تصویب طرح های تحقیقاتی و حمایت از آن شده است. همچنین به طور ویژه ترویج فن ­آوری و تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم در محتوای شیوه نامه مورد توجه قرار گرفته است. به طوریکه امکان ارائه ی پایان نامه های دانشجویی که دارای جنبه تولیدی فناورانه یا دانشی هستند نیز در این شیوه نامه لحاظ گردیده است؛ و از این پس دانشجویان با راهنمایی اساتید می توانند همزمان با ارائه پروپوزال های دانشجویی رویکرد فناورانه را نیز در پایان نامه خود لحاظ نمایند.

• گروه خبری : اخبار یاهویی پژوهشی,اخبار