• تاریخ انتشار : 1403/02/12 - 13:15

تجلیل از مقام شامخ استاد به مناسبت روز معلم

به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز تجلیل از مقام شامخ اساتید، از طرف بسیج دانشجویی دانشکده با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی مراسمی روز سه شنبه 11/02/1403 از ساعت 09:30 الی 11:45 با حضور اساتید فرهیخته، همکاران محترم و دانشجویان گرامی در سالن آمفی تئاتر شهید رحیمی برگزار گردید. در این مراسم ریاست محترم دانشکده ضمن خیر مقدم به حاضران در سالن، این روز را به به همه اساتید تبریک عرض نموده و پیرامون این روز جملاتی را بیان نمودند. در ادامه برنامه سرکار خانم دکتر گودرزی، مدیر کل محترم دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش بعنوان سخنران مدعو، پیرامون نقش دانشجویان بهداشت مدارس در آینده و اهمیت این رشته پرداخت.

آیتم های دیگر این برنامه شامل: صندلی داغ با حضور استاد ارجمند، خانم دکتر ابطحی، پخش کلیپ مستند دانشجویان، مسابقه، اهداء جوایز و ... بود که مورد استقبال و توجه حاضران در سالن قرار گرفت.

���� بازتاب خبری برگزاری مراسم بزرگداشت روز استاد با سخنرانی سرکار خانم دکتر اعظم گودرزی در سایت رسمی وزارت آموزش و پرورش