• تاریخ انتشار : 1401/07/10 - 07:36

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان کارشناسی بهداشت عمومی

جلسه

یکشنبه 10 مهرماه، جلسه توجیهی دانشجویان کارشناسی بهداشت عمومی در دوره کارآموزی با حضور مدیر و کارشناس گروه، و  دانشجویان کارآموز مقطع کارشناسی بهداشت عمومی در تالار شهید رحیمی دانشکده  برگزار شد.

در ابتدای جلسه مسئول کارآموزی گروه خانم غفاری ضمن خوشامدگویی به دانشجویان کارآموز، به بیان اهداف کارآموزی، کارگاه های برنامه ریزی شده، قوانین و مقررات حضور دانشجو در فیلد، مراکز خدمات جامع سلامت و نحوه گزارش نویسی پرداخته و به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ دادند.

در خاتمه  جلسه جناب آقای دکتر رمضانخانی مدیر محترم گروه نکاتی پیرامون اهمیت رشته بهداشت عمومی و  کار آموزی در این دوره و پایبندی به قوانین و مقررات در مراکز را بیان نمودند.

یادآور می شود کارگاه های گروه بهداشت عمومی جهت کارآموزان دوره کارشناسی بهداشت عمومی  از تاریخ 11 مهر ماه در دانشکده برگزار می گردد.