• تاریخ انتشار : 1400/07/28 - 13:05
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید اعضای محترم هیات ممتحنه و ارزشیابی گروه بهداشت حرفه ای و ایمنی کار از دانشکده

بازدید اعضای محترم هیات ممتحنه و ارزشیابی

در راستای بازدیدهای ادواری هیات های متحنه و ارزشیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از گروه های آموزشی مربوطه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، بازدید هیات ممتحنه و ارزشیابی گروه بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در روز چهارشنبه 28 مهرماه سال 1400 در دانشکده بهداشت و ایمنی صورت پذیرفت.

در این نشست اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی، سرکار خانم دکتر گل بابایی و جناب آقای دکتر علی محمدی،  اعضای گروه بهداشت حرفه ای و ایمنی کار، ریاست و معاونین دانشکده حضور داشتند. جلسه با خیر مقدم رئیس دانشکده آغاز گردید. سپس آقای دکتر جباری به عنوان مدیر گروه، به معرفی گروه و فعالیت های آن پرداختند. سپس اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی و همچنین اعضای گروه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

در ادامه جلسه اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی از امکانات آموزشی و پژوهشی دانشکده بازدید نمودند .