• تاریخ انتشار : 1401/08/28 - 08:13

بازدید اعضای محترم بورد اپیدمیولوژی از دانشکده بهداشت و ایمنی

بازديد

اعضای محترم بورد اپیدمیولوژی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبه 25 آبان ماه سال 1401 از گروه آموزشی اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و ایمنی بازدید کردند و با اعضای هیات علمی و دانشجویان این رشته دیدار و گفتگو نمودند.

این نشست که به صورت ادواری و به منظور بررسی وضعیت موجود دانشکده صورت پذیرفته بود با حضور آقای دکتر اکبر فتوحی و آقای دکتر سید عباس متولیان، از اعضای محترم بورد برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر هاشمی مدیر گزوه اپیدمیولوژی دانشکده، به معرفی کامل گروه، اعضای محترم هیئت علمی ، امکانات آموزشی و پژوهشی و عملکرد گروه پرداختند و اعضای محترم هیات بورد سوالات خود را در مورد برنامه های آموزشی و پژوهشی گروه مطرح نمودند.

در ادامه اعضای محترم بورد با دانشجویان مقطع  کارشناسی ارشد و دکترای این رشته نشست و گفتگو  داشتند.

این جلسه با بازدید از کتابخانه، کارگاه رسانه  و امکانات آموزشی و پژوهشی دانشکده خاتمه یافت.