• تاریخ انتشار : 1399/10/09 - 14:07

بازدید آقای دکتر طباطبائی نژاد، مدیر محترم آموزش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

سه شنبه 9 دی ماه جلسه ای با حضور

سه شنبه 9 دی ماه جلسه ای با حضور آقای دکتر طباطائی نژاد مدیر محترم آموزش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آقای دکتر اسلامی ریاست محترم دانشکده، آقای دکتر علوی معاونت محترم آموزشی دانشکده، اقای دکتر باقری معاونت محترم پشیتبانی دانشکده و  مدیر و کارشناسان بخش آموزش دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر اسلامی ضمن خیرمقدم به آقای دکتر طباطبائی نژاد  گزارش کوتاهی در خصوص روند آموزشی ادغام دو دانشکده بهداشت و سلامت، ایمنی و محیط زیست ارائه نمودند و فرایند صدور دانشنامه برای دانشجویان قدیمی را کاری بس دشوار، زمان بر و دقیق ذکر کردند.

ایشان از زحمات بی دریغ سرکار خانم صغری ربیع، سرکار خانم مرضیه ضیایی و آقای سید حسین میرعابدینی از کارشناسان محترم بخش آموزش که زحمت صدور این دانشنامه ها را به عهده داشته اند صمیمانه تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه برنامه آقای دکتر طاطبائی نژاد مدیر محترم آموزش دانشگاه نیز از همکاری دانشکده بهداشت و ایمنی در راستای پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه تشکر کردند.

در انتهای مراسم از تلاش های مستمر سرکار خانم صغری ربیع، سرکار خانم مرضیه ضیایی و آقای سید حسین میرعابدینی تقدیر به عمل آمد.