• تاریخ انتشار : 1400/12/11 - 17:36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب جناب آقای دکتر محمدحسین پناهی به عنوان "سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت و ایمنی"

انتصاب

جناب آقای دکتر منوچهر کرمی معاون پژوهشی دانشکده، طی ابلاغی جناب آقای دکتر محمدحسین پناهی را به عنوان " سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت و ایمنی "منصوب کردند.

متن این ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمدحسین پناهی

عضو محترم هیئت علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده

نظر به مراتب شایستگی علمی و تعهد جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست کمیته تحقیقات  دانشجویی دانشکده بهداشت و ایمنی" منصوب می شوید. انتظار می رود با بهره گیری از استعدادهای دانشجویان فاخر و ساعی و هدایت دبیر و اعضای محترم کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشکده زمینه ارتقاء مستمر کیفی و کمی فعالیت های تحقیقاتی و فناورانه دانشجویان و تهسیل آن، فرهنگ سازی تفکر نقادانه و تصمیم گیری آگاهانه، مشارکت اساتید محترم دانشکده در پیشنهاد و هدایت فعالیت های پژوهشی و فناورانه دانشجویان و توانمندسازی دانشجویان در حوزه پژوهش و فناوری را فراهم آورید.

امید است با استعانت از خداوند متعال، شاهد پویایی و افزایش انگیزه دانشجویان ساعی و اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت و ایمنی باشیم.