• تاریخ انتشار : 1401/06/20 - 11:44

انتشار كتاب ارزيابي كيفيت هواي داخل

تاليف كتاب

کتاب ارزیابی کیفیت هوای محیط داخل توسط دکتر نورالیدن قراری، استادیار دانشکده بهداشت و ایمنی و دکتر مجید بیاتیان، استادیار دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سال 1401 تالیف گردید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است: به طور متوسط 90 درصد از عمر انسان ها در محیط های داخل سپری می شود. افرادی که در محیط های داخل کار می کنند  در مواجهه با انواع آلاینده های گازی و ذره ای هستند و این نگرانی های فزاینده ای در مورد کیفیت هوای داخل و بیماری های مرتبط ایجاد کرده است. در این کتاب روش های علمی مورد استفاده برای ارزیابی کیفیت هوای داخل آورده شده تا دانشجویان و علاقمندان با اصول، مفاهیم و روش های ارزیابی کیفیت هوای محیط داخل آشنا شوند.

این کتاب می تواند توسط متخصصان و دانشجویان علوم مهندسی به خصوص مهندسی تهویه مطبوع، مهندسی مکانیک سیالات، مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی بهداشت حرفه ای، مهندسی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE)، مهندسی بهداشت محیط، مهندسی محیط زیست و ساسیر علاقمندان به حوزه کیفیت هوای محیط  داخل در مقاطع مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

کتاب حاضر در 6 فصل با نام های اصول و مفاهیم تهویه، اثربخشی تهویه، آلاینده های معمولی و توزیع آلودگی در اتاق های دارای تهویه، شاخص های کیفیت هوای محیط بسته و اندازه گیری آن ها، پیش بینی مواجهه و کیفیت هوا با استفاده از مدل سازی، مطالعات موردی، تالیف گردیده است.

• گروه خبری : 120647