• تاریخ انتشار : 1399/03/12 - 09:06

اطلاعیه برنامه بازگشایی و حضور دانشجویان در دانشکده

اطلاعیه

·        ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪﺑﻪ ﻟﺰوم رﻋﺎﯾﺖ ﭘﺮوﺗﮑﻞ ﻫﺎي ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ اراﺋﻪ دروس ﻧﻈﺮي ﻣﻘﺎﻃﻊ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ و ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪﻫﻤﭽﻨﺎن از ﻃﺮﯾﻖ آﻣﻮزش ﻣﺠﺎزي در ﺳﺎﻣﺎﻧﻪﻧﻮﯾﺪ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

·        زﻣﺎن ﺑﺮﮔﺰاري واﺣﺪﻫﺎي درﺳﯽ ﻋﻤﻠﯽ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﻘﺎﻃﻊ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ و ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻣﺘﻌﺎﻗﺒﺎً اﻋﻼم ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.

·         دروس ﮐﺎرآﻣﻮزي و ﮐﺎرورزي ﮐﻠﯿﻪﻣﻘﺎﻃﻊ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻃﻮر روﺗﯿﻦ در ﻃﻮل اﯾﺎم ﻫﻔﺘﻪ ﯾﮏ ﻧﯿﻤﺴﺎل اراﺋﻪ ﻣﯽ ﺷﺪﻧﺪ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻓﺸﺮده و در ﻣﺤﻞ ﺳﮑﻮﻧﺖ داﻧﺸﺠﻮ اراﺋﻪ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ. ﻃﺒﻖ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ ﻫﺎي اﻧﺠﺎم ﺷﺪه ﺟﻬﺖ اﺧﺬ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻧﺎﻣﻪ اﻟﺰاﻣﯽ ﺑﻪ ﺣﻀﻮر در داﻧﺸﮑﺪه ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ و ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت اﯾﻤﯿﻞ و ﯾﺎ ﻓﮑﺲ ﺑﺎ ﻫﻤﮑﺎري ﮔﺮوه ﻫﺎي آﻣﻮزﺷﯽ ﺑﺮاي داﻧﺸﺠﻮ ارﺳﺎل ﻣﯽﮔﺮدد.

·         ﺣﻀﻮر و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎي داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن دﮐﺘﺮاي ﺗﺨﺼﺼﯽ اﻋﻢ از ﻣﺮﺣﻠﻪ آﻣﻮزﺷﯽ و ﻣﺮﺣﻠﻪ ﭘﮋوﻫشی،  پس از تاریخ ﺑﺎزﮔﺸﺎﯾﯽ ﻃﺒﻖ روال ﮔﺬﺷﺘﻪ داﻧﺸﮑﺪه ﺧﻮاﻫﺪﺑﻮد.

معاونت آموزشی دانشکده بهداشت و ایمنی