آیین نامه دسترسی به پایان نامه های کتابخانه های مراکز تابعه

این آیین نامه برای تعیین نحوه استفاده و تکثیر پایان نامه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تدوین شده است.

مقدمه: هدف از تدوین این آیین نامه یک دست سازی ارایه خدمات دسترسی به پایان نامه ها در کتابخانه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

نحوه استفاده در محل کتابخانه مرکزی:
ارایه کارت عضویت هیات علمی و دانشجویی به ترتیب برای کادر آموزشی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برای استفاده از پایان نامه ها ضروری است.

نحوه دسترسی:

پایان نامه ها در کتابخانه مرکزی امانت داده نمیشوند و مطالعه و یادداشت برداری در محل کتابخانه
امکان پذیر است.
کتابخانه مرکزی و کتابخانه های تابعه دانشگاه میتواند فایل دیجیتال پایان نامه های دانشگاه را از طریق
نرم افزار جامع کتابخانه در دسترس عموم قرار دهند که تنها قابل رویت برای استفاده کنندگان است ولی
قابلیت پرینت و کپی برداری را ندارد.
متقاضیان سایر دانشگاه ها، می بایست کارت عضویت هیات علمی، دانشجویی و یا معرفی نامه معتبر از
سازمان مربوطه ارائه نمایند.
تهیه کپی از صفحات مجاز (چکیده، فهرست مندرجات، منابع و ضمائم)، با هماهنگی و نظارت کتابدار
مرجع امکان پذیر است.

خروج غیر قانونی:

هرگاه فردی بدون رعایت مقررات مربوط به امانت اقدام به خارج نمودن پایان نامه از کتابخانه نماید به عنوان متخلف به کمیته انضباطی دانشگاه معرفی خواهد شد تا اقدامات لازم بعمل آید و تا تعیین تکلیف از سوی کمیته آن فرد از کلیه خدمات کمیته محروم می شود.