• تاریخ انتشار : 1399/07/27 - 13:26
  • بازدید : 195
  • تعداد بازدیدکننده : 21
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

30ام مهرماه، پیشگیری از آسیب­های شغلی و اجتماعی زنان در اپیدمی کووید 19

دکتر رضوان زنده دل عضو هیئت علمی و نماینده­ی امور بانوان

دکتر رضوان زنده دل عضو هیئت علمی و نماینده­ی امور بانوان در دانشکده­ی بهداشت و ایمنی ضمن تشکر از حضور موثر تمامی همکاران و به ویژه بانوان دانشکده در نقش آفرینی برای پیشبرد اهداف مطرح شده در هفته­ی سلامت بانوان، اعلام نمودند سی ام مهر ماه سال 1399به عنوان یک یادآور با نقش تاکیدی بر "پیشگیری از آسیب­های شغلی و اجتماعی زنان در اپیدمی کووید 19" مطرح شده است. ایشان با اشاره به نقش بانوان در محیط­های شغلی مختلف تاکید نمود نقش موثر زنان به عنوان فعالانی برای مدیریت محیط امن خانه دردوران شیوع کرونا انکارناپذیر است و به همین دلیل بر لزوم فراهم سازی دیدگاه پیشگیرانه برای ممانعت از ایجاد آسیب های شغلی و اجتماعی در بین تمامی بانوان شاغل و خانه دار تاکید نمود.

وداع با فرسودگی ناشی از فعالیت های تکراری در دوره ی کرونا

ایشان اعلام نمودند: در دوره ی سخت کرونایی، خانه محل کار تمام زنان ایرانی است و از زنان به عنوان کارکنان و مدیران مستخدم برای پیشگیری از کرونا یاد نمود.

 وی در این باره توضیح داد: داشتن محیط کار سالم و ایمن حق همه کارکنان است بنابراین توجه ویژه به تأمین سلامت جسمانی و روانی کارکنان زحمتکش در دوره ی کرونا الزامی است. این عضو هیات علمی دانشگاه فرسودگی شغلی را از مهمترین آسیب­های مطرح در محیط های کاری اعلام نمودند و تاکید داشتند که فرسودگی شغلی به تدریج فرد را گوشه‌­گیر و بی ­انگیزه کرده و با علائمی چون پرخاشگری و عصـبانیت، ناامیـدی، دلسـردی و کـاهش احسـاس مسـوولیت همراه می­نماید.

این بانوی شاغل در بخش سلامت به زنان توصیه نمود تا به عنوان مدیران پیشگیری از کرونا روش­هایی برای کاهش استرس خود پیش بینی نمایند. ایشان استفاده از راه حل هایی همچون مثبت­گرایی، بالا بردن خلاقیت، ابتکار در پیشبرد اهداف و افزایش آگاهی را برای بانوان توصیه نمود. زنان باید  به توانمندی های جسمانی، روانی و اجتماعی  خود توجه نمایند و بر همان اساس از تلاش­های خود در دوران کرونا انتظار خروجی داشته باشند. ایشان پرداختن به فعالیت­هایی که خوشایند افراد است و منجر به ایجاد خاطرات خوب و شیرین می­گردد بهترین راهکار برای ممانعت از فرسودگی دانست و در این زمینه اعلام نمود خاطرات مثبت به وجود آورنده­ی احساسات مثبت و در نتیجه افکار مثبت در فرد می­باشد و از بانوان خواست تا به لحظات شیرین و دوست داشتنی مدیریت خود در دوران کرونا بیاندیشند. بانوان توانمند، توسعه‌ی افکار خلاقانه را جزء برنامه روزانه خود قرار می­دهند و به همین دلیل این افراد اعتماد به‌ نفس بالا داشته و در ازای پیشبرد هر هدفی از تلاش‌های خود قدردانی می­نمایند.

وی در انتها از مدیران سلامت خانواده در دوران کرونا درخواست نمود که هر روز خود را با یک شعار شتاب دهنده برای پیشبرد اهداف مدیریتی آغاز نمایند و شعار امروز را

"وداع با فرسودگی ناشی از فعالیت های تکراری در دوره ی کرونا"

توصیه نمود.

  • گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 97667
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست