• تاریخ انتشار : 1401/03/18 - 09:56

کارگاه های تفکر نقادانه و تصمیم گیری آگانه

معاونت پژوهشی و مرکز پژوهشهای علمی دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه تهران برگزار می نماید.

معاونت پژوهشی و مرکز پژوهشهای علمی دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مرکز کاکرین ایران کارگاه های تفکر نقادانه و تصمیم گیری آگاهانه را اختصاصاً جهت دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات علوم پزشکی کلان منطقه ۱۰ آمایشی (تهران، شهید بهشتی، ایران، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شاهد، بقیه الله، ارتش، تربیت مدرس، انستیتو پاستور، سازمان انتقال خون) برگزار می نماید.

این مجموعه کارگاه ها دوشنبه ۱۶ خرداد لغایت جمعه ۲۰ خردادماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ الی ۱۹ برگزار می گردد.

هزینه ثبت ‌نام: ۵۰ هزار تومان می باشد. علاقمندان می توانند از طریق لینک https://workshop.tums.ac.ir ثبت نام نمایند.

گواهی شرکت در کارگاه توسط مرکز کاکرین ایران صادر می‌شود و به همراه یک جلد کتاب به افرادی که ۸۰ درصد زمان کارگاه حضور داشته باشند تعلق خواهد گرفت.

پوستر (Poster)

• گروه خبری : اخبار یاهویی پژوهشی