• تاریخ انتشار : 1400/01/26 - 11:26

وبينار اپيدميولوژي كوويد ١٩ برگزار شد

وبينار

یکشنبه  1400/1/22 وبینار آموزشی با عنوان "اپیدمیولوژی کووید19" توسط آقای دکتر فرین کمانگر متخصص اپیدمیولوژی از دانشگاه مورگان در امریکا به صورت مجازی برگزار گردید. این وبینار با هماهنگی های انجام شده توسط مدیر گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و ایمنی، آقای دکتر کوروش اعتماد، برگزار گردید. در این وبینار 180 نفر از اساتید، دانشجویان،کارشناسان بیماری هاو ... از دانشگاه های سراسر کشور به صورت مجازی شرکت نمودند .

آقای دکتر کمانگر در خصوص اپیدمیولوژی بیماری کووید 19، مباحث تخصصی اپیدمیولوژی، راه های انتقال، انتشار و پراکندگی بیماری براساس سن، جنس، نژاد و کشورهای مختلف، رویکرد کشورهای مختلف در پیشگیری و کنترل این بیماری، مدلسازی، واکسیناسیون و درمان، جنبه های اقتصادی اجتماعی این بیماری، توضیحات مبسوطی را ارائه فرمودند. در پایان جلسه نیز اساتید و دانشجویان، سوالات خود را از استاد کمانگر پرسیده و پاسخ های مناسب را دریافت نمودند.