• تاریخ انتشار : 1402/07/16 - 14:20

نشست معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه با مسئولین دانشکده بهداشت و ایمنی

یکشنبه 16 مهرماه 1402 نشستی با حضور جناب آقای دکتر زرقی معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و جناب آقای دکتر مقیمی مدیر امور فن آوری این معاونت و ریاست، معاونین و مدیران حوزه پژوهشی دانشکده برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر اسلامی رئیس محترم دانشکده ضمن عرض خیرمقدم، سیاست ها و برنامه های تحولی دانشکده را در حوزه ی پژوهش و فناوری تشریح کردند.

سپس جناب آقای دکتر کرمی معاون محترم پژوهشی دانشکد ضمن ارائه گزارش فعالیت های صورت گرفته در یکسال گذشته در حوزه پژوهش دانشکده، به بیان نقطه نظرات، دغدغه ها و نیازهای ارشادی حوزه پژوهش پرداختند. همین طور پیشنهاداتی در راستای ارتقاء کیفی و کمی فعالیت های پژوهش و فناوری ارائه دادند که مورد توجه معاون محترم تحقیقات و فناوری قرار گرفت.

در ادامه آقای دکتر زرقی و آقای دکتر مقیمی ضمن بیان نظرات ارشادی خود درخصوص بهبود عملکرد حوزه پژوهش، راهنمایی های لازم را در این خصوص ارائه دادند.

این نشست با بازدید از فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشکده و ارائه پیشنهادات وزین بازدیدکنندگان خاتمه یافت.