• تاریخ انتشار : 1402/12/09 - 08:13

نشست طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته در سال 1402 - سرکار خانم دکتر زنده دل

نشست طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته در سال 1402 با حضور مجریان، همکاران، اساتید، دانشجویان و مدعوین طرح ها در روز سه شنبه 08/12/1402 برگزار گردید.

سومین برنامه در این نشست طرح تحقیقاتی «اعتباربخشی روش تجزیه‌ای ترکیبات فتالات منتخب در ادرار با استفاده از نانو میله‌های مغناطیسی»  با کد پژوهان 27398 مجری طرح تحقیقاتی سرکار خانم دکتر رضوان زنده­ دل برگرفته از پایان نامه جناب آقای علی امیدیان که توسط سرکار خانم دکتر شکوه السادات خالو ارائه گردید.

خانم دکتر خالو توضیحات کاملی در خصوص نحوه اجرا، نتایج و یافته­ های طرح ارائه فرمودند. این جلسه با پرسش و پاسخ ادامه یافت. از ذینفعان طرح تحقیقاتی فوق که از ایشان دعوت به عمل آمد تا در این نشست ما را مفتخر نمایند: جناب آقای مهندس تاجیک (نماینده محترم معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)، جناب آقای دکتر احمدرضا پرنده (مدیر کل بازرسی وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی)، جناب آقای دکتر جعفر جندقی (رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت) و جناب آقای دکتر علیرضا رحمتی (معاون مدیرکل و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران)  می­توان ذکر کرد. «فرم مصاحبه»

«برای دیدن فیلم نشست کلیک نمایید»