• تاریخ انتشار : 1401/02/12 - 10:32

دوازدهم اردیبهشت ماه، روز معلم

پیام رییس محترم دانشکده

آقای دکتر اسلامی رییس محترم دانشکده، طی پیامی دوازدهم اردیبهشت ماه -روز معلم- را خدمت تمامی اساتید گرامی دانشکده تبریک عرض کردند. متن این پیام به شرح زیر است:

****************************

استاد گرامی

با سلام و احترام ؛

تعلیم و تعلم از شئون الهی است و استادان که بودن آنا ن برای دیگران و سوختن آنان برای ساختن است، به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور، با ترسیم چشم انداز آینده برای دانشجویان در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی آنان نقشی ماندگار دارند.

با آرزوی  قبولی طاعات و عبادات و عرض  تبریک  عید سعید فطر ، ضمن بزرگداشت خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و گرامیداشت روز استاد فرصت را معتنم شمرده، از تلاش های مداوم و کوشش های مستمر جنابعالی در اشاعه تعلیم و تربیت و بسط و توسعه ی علم و دانش، در کمال ادب و ارادت این لوح تقدیر تقدیم محضر پربار و ماندگارتان می گردد.

از حضرت علیم آرزو دارد، همواره در کسوت شریف معلمی با کلام نافذ و عزم راسخ و با تولید علم و دانش و پژوهش جهت آینده سازان این مرز و بوم با سرافرازی برای نیل به زندگی سعادتمندانه دنیوی و رستگاری اخروی کوشا و پویا باشید.

دکتر اکبر اسلامی

رییس دانشکده بهداشت و ایمنی