• تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 11:12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تقدیر از جانبازان گرانقدر دانشکده به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل علیه السلام

روز جانباز

نشان راستین ایثار و استواری بر شانه های سترگ میهن اسلامی با نام هایی آراسته است که در راه استقلال و امنیت آن، خویش را نثار کردند. بی تردید حدیث این وارستگی، نسل به نسل، بالندگی و بزرگی می آفریند.

روز جانباز یاد آور ایمان عمیق، فداکاری بی دریغ، وفاداری به آرمان های اسلامی و انسانی بزرگانی است  که قامت غیرت برافراشتند تا لوای اقتدار ایران اسلامی را استوار بدارند.

****************

همزمان با  میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل علیه السلام و روز جانباز،   از جانبازان گرانقدر دانشکده  "جناب آقای صفرعلی یزدانی" و  "جناب آقای صفی اله دوستی"  تقدیر به عمل آمد.

****************

با آرزوی تندرستی برای تمامی غیورمردان و افتخارآفرینان کشور، به ویژه دو همکار عزیز دانشکده آقایان یزدنی و دوستی