• تاریخ انتشار : 1399/11/15 - 14:34

برگزاری وبینار گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها

وبينار

چهارشنبه 15 ام بهمن وبینار گرامیداشت ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و مقام زن و مادر برگزار شد. در این وبینار آقای دکتر اسلامی ریاست دانشکده، به تمامی مهمانان حضوری و مجازی جلسه، به ویژه بانوان گرامی این روز بزرگ را تبریک عرض کردند. در ادامه حاج آقا قدیری، رابط دفتر مقام معظم رهبری به ذکر فضائل حضرت زهرا سلام الله علیها پرداختند.

آقای دکتر وزیری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیرامون سیره عملی زندگی ایشان صحبت نمودند. خانم دکتر زنده دل عضو هیئت علمی و نماینده امور بانوان و خانواده دانشکده، نیز در وصف این روزبزرگ شعری را خوانده و به تمامی عزیزان تبریک عرض نمودند. این وبینار با مولودی خوانی آقای خوانساری به کار خود پایان داد.

در ضمن 5 نفر از شرکت کنندگان در مسابقه کتابخوانی نیز به قید قرعه به عنوان برنده انتخاب گردیدند. از بانوان گرامی دانشکده نیز با اهدای هدیه ای به عنوان یادبود تقدیر به عمل آمد.