• تاریخ انتشار : 1401/06/13 - 15:13

برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشکده

جلسه

یکشنبه 13 شهریور ماه جلسه شورای فرهنگی دانشکده برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر وزیری معاون محترم دانشجویی فرهنگی دانشکده ضمن تشکر از زحمات ریاست، معاونین، همکاران و تشکل های دانشجویی، گزارش کوتاهی از اقدامات سال گذشته معاونت فرهنگی دانشکده ارائه کردند. سپس آقای دکتر اسلامی رئیس محترم دانشکده، با تاکید بر اهمیت امر فرهنگ در دانشگاه، اظهار امیداوری کردند ان شاالله در سال جاری با گذر از دوران کرونا بتوانیم در این خصوص برنامه  ریزی های بهتر و موثرتری داشته باشیم. سپس از اعضای شورای فرهنگی دانشکده خواستند تا ابتدا در خصوص اقدامات سال گذشته نقطه نظرات خود را در خصوص نقاط ضعف، کاستی ها و راهکارهای بهبود روند اجرای برنامه ها ارائه داده و سپس به بیان پیشنهادات مربوط به اجرای برنامه های سال جاری پرداخته شود.

در ادامه جلسه نیز اعضای محترم شورای فرهنگی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

• گروه خبری : 120350