• تاریخ انتشار : 1400/12/11 - 17:33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب جناب آقای دکتر رضا سعیدی به عنوان "مدیر امور پژوهشی دانشکده بهداشت و ایمنی"

انتصاب

جناب آقای دکتر منوچهر کرمی معاون پژوهشی دانشکده، طی ابلاغی جناب آقای دکتر رضا سعیدی را به عنوان " مدیر امور پژوهشی دانشکده بهداشت و ایمنی "منصوب کردند.

متن این ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر رضا سعیدی

عضو محترم هیئت علمی گروه سلامت، ایمنی و محیط زیست

نظر به مراتب شایستگی علمی و تعهد جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "مدیر امور پژوهشی دانشکده بهداشت و ایمنی" منصوب می شوید. انتظار می رود با تعامل و همفکری اعضای محترم هیات علمی دانشکده زمینه تداوم ارتقاء کیفی و کمی فعالیت های تحقیقاتی و تسهیل آن، فرهنگ سازی تولید شواهد معتبر برای پاسخگویی به نیازهای جامعه، فراهم نمودن زمینه تحقق اهداف دانشکده پیشرو و الگو در حیطه پژوهش های کاربردی، ترجمان دانش و بسط فعالیت های تحقیقاتی در مسیر فناوری را فراهم آورید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و پشتوانه اعضای هیئت علمی توانمند و دانشجویان ساعی، شاهد تحقق اهداف دانشکده بهداشت و ایمنی در حوزه پژوهس و فناوری باشیم.