• تاریخ انتشار : 1400/07/17 - 09:49

اطلاعیه ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد

ثبت نام

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصيلي1401-1400 به اطلاع میرساند ثبت نام از پذيرفته شدگان بصورت غير حضوري مي باشد.

بازه ثبت نام از روز پنجشنبه تاریخ 1400/07/15 لغايت دوشنبه تاريخ 1400/07/19 است.

داوطلبين براي ثبت نام به ادرس الكترونيكي  http://medical.sbmu.ac.ir مراجعه نموده و مدارك درخواستي اعم از فرم هاي ثبت نامي تكميل شده و مدارك مورد نياز اعلام شده را بارگزاري نماييد.

جهت ورود به سامانه كد كاربري و رمز عبوركدملي مي باشد.

لازم به ذكر است ثبت نام در بازه زماني اعلام شده الزامي است.

به اطلاع مي رساند دريافت شماره دانشجويي به منزله اتمام فرآيند مذكور است ( دريافت كد رهگيري الزامي نمي باشد.)

داوطلبين موظف مي باشند اصل کلیه مدارک بارگذاری شده در سامانه را به آدرس دانشكده هاي مربوطه، تا تاريخ 1400/07/30از طريق پست ارسال نمايند.

مدارك لازم جهت ارسال از طريق پست به شرح ذيل مي باشد:

* فرم های ثبت نامی تکمیل شده

*   اصل فرم گزینش

*   اصل سند تعهد محضری شماره 1 و2 تنظیم شده در دفتر اسناد رسمی

4*    قطعه عکس4*3

کلیه عواقب عدم ارسال مدارک به عهده شخص دانشجو می باشد.

قابل توجهپدیرفته شدگان پردیس خودگردان و یادگیری الکترونیکی (مجازی) از سپردن تعهد محضری معاف می باشند.

تذکردانشجویان پذیرفته شده با پرداخت شهریه (پردیس خودگردان) جهت اطلاع از مراحل حقوقی (شهریه و ...) خود به دانشکده مربوطه و سایت دانشکده مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی :(htps:\\pg.sbmu.ac.ir)

1- تصوير شناسنامه از تمام صفحات – اجباری

2- تصوير كارت ملي– اجباری

3- عكس 4*3 با فرمت JPEGو حجم کمتر از 100KB– اجباری

4- تصوير دانشنامه و يا گواهي فراغت از تحصيل مقاطع قبلي- اختیاری

5- ريز نمرات مقاطع قبلي- اختیاری

6- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه را مشخص مي كند( كارت پايان خدمت، معافيت دائم، نظامی و...)– اختیاری

تبصرهپذیرفته شدگان مشمول نظام وظیفه عمومی جهت اخذ معافیت تحصیلی به سایت نظام وظیفه عمومی به آدرس http://vazifeh.police.ir مراجعه نمایند.

7- گواهي پايان يا معافيت و يا ترخيص از طرح- اختیاری

8- گواهي صندوق رفاه دانشجويان- اختیاری

9- مدارک نشان دهنده استفاده از سهمیه رزمندگان (رزمنده، ایثارگر، همسر و فرزند :  "شاهد ، جانباز 25% به بالا، آزاده، مفقودالاثر، جانباز، آزاده") برای افرادی که با این سهمیه پذیرفته شده اند- اختیاری

10- مدرک تاییدیه حائز رتبه بر اساس آیین نامه استعداد درخشان از دانشگاه محل تحصیل داوطلب برای پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان- اختیاری

11- نامه بدون قید و شرط از بالاترین مقام مسئول اداری جهت کارکنان رسمی و پیمانی دولت مبنی بر موافقت با ثبت نام و ادامه تحصیل- اختیاری

12- دریافت، تکمیل و امضای فرمهای ثبت نامی (برای دریافت فرم ها کلیک نمایید)– اجباری

13- سند تعهد محضری که مطابق نمونه فرم تعهد شماره 1 و شماره 2 می باشد در دفترخانه (بصورت دو سند مجزا) تنظیم گردد (جهت دانشجویان روزانه اجباری)

***1- سند تعهد محضری شماره (1) توسط کلیه پذیرفته شدگان تنظیم گردد.

***2- سند تعهد محضری شماره (2) توسط پذیرفته شدگان سهمیه آزاد، استعدادهای درخشان،سهمیه رزمندگان، ایثارگران، همسر و فرزندان رزمندگان که کارمند رسمی- پیمانی شاغل نمی باشند تنظیم گردد.

14- رشته های پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان و پرستاری مراقبت های ویژه و پرستاری اورژانس مدیریت پرستاری می بایست حداقل 2 سال سابقه کار بالینی حداکثر تا تاریخ 1400/6/31  با مدرک کارشناسی ارائه نمایند.