• تاریخ انتشار : 1402/01/28 - 09:31

اطلاعیه برنامه زمانبندی فرایند میهمانی و انتقال دانشجویان جهت نیمسال اول 1403/1402

فرایند میهمانی و انتقال دانشجویان صرفا از طریق سامانه انجام می شود. دانشجویان متقاضی می بایستی براساس مراحل زیر اقدام نمایند:

1. درخواست میهمانی و انتقال طبق فرمت مربوطه برای دانشجویان متقاضی تکمیل و توسط آن دانشکده تائید و از طریق اتوماسیون به مدیریت آموزشی دانشگاه ارجاع شود. بعد از بررسی و تائید مجددا از طیق اتوماسیون به دانشکده ارجاع می گردد. فرم تائید شده به دانشجوی متقاضی ارائه می شود تا نسبت به بارگذاری اسکن درخواست خود هنگام ثبت نام در سامانه میهمانی و انتقال وزارت متبوع اقدام نمایند.
  2. دانشجوی با مراجعه به سامانه ثبت درخواست میهمانی و انتقال وزارت متبوع به آدرس زیر و ورود شماره دانشجویی و کدملی، درخواست خود را به همراه اسکن مدارک مربوط ثبت می نماید.
  1. درخواست ثبت شده توسط دانشجو بعد از بررسی در امور آموزشی (اداره پذیرش و ثبت نام) به دانشکده مربوطه ارجاع می گردد.
  2. دانشکده ها با ورود به سامانه بررسی درخواست های میهمانی و انتقالی به آدرس زیر، درخواست های ارجاع داده شده را بررسی و تایید یا عدم تایید آن را از طریق سامانه مذکور به امور آموزشی دانشگاه اداره پذیرش و ثبت نام) اعلام می نمایند.