چهارشنبه ٢٢ ارديبهشت ١٤٠٠ -

معرفی معاونت

معاونت دانشجویی  و فرهنگی دانشکده بهداشت و ایمنی با تکیه بر مشارکت و همکاری دانشجویان عزیز و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، پاسخگوی نیازهای خدماتی و رفاهی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی است.

حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی در کنار وظایف آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها، ایجاد بستری مناسب برای رشد و توسعه همه جانبه ابعاد اجتماعی فرهنگی، سیاسی و مذهبی و علمی جوانان دانشجو است.

هدف نهایی و آرمان نهایی معاونت دانشجویی و فرهنگی از انجام وظایف و ایفای نقش خود، تربیت دانشجویانی سالم از نظر جسمی، روحی ، فرهنگی و اجتماعی است که توان بکارگیری علوم و تخصص های دانشگاهی خود در عرصه جامعه و ایفای نقش در نظام سلامت را داشته باشند.

اين معاونت در راستای اهداف فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی و همچنين اهداف استراتژيک دانشگاه مبنی بر ايجاد بستری برای توانمند سازی اجتماعی و مشارکت در فرآيند توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور و همچنين با توجه به حساسيت ويژه اين معاونت به لحاظ عملکردهای اجتماعی، فرهنگی و سياسی دانشجويان و تعهد بر عملکردی فراجناحی و با داشتن ماموريتهای فرهنگی و دانشجویی قدم بر می دارد .

1-            معرفی امور فرهنگی

2-           معرفی امور دانشجویی