• تاریخ انتشار : 1398/11/12 - 12:41

نشست هم اندیشی “زمینه های همکاری وزارت بهداشت و مراکز پژوهشی بهداشت محیط و حرفه ای کشور با دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت”

سه شنبه هشتم بهمن ماه سال جاری نشست

سه شنبه هشتم بهمن ماه سال جاری نشست هم اندیشی زمینه های همکاری وزارت بهداشت و مراکز پژوهشی بهداشت محیط و حرفه ای کشور با دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت با حضور  آقای دکتر کریستف هملمن، نماینده محترم سازمان جهانی بهداشت در  ایران، آقای دکتر بازل الیوسفی، مدیر محترم مرکز اقدامات سلامت محیط دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت، آقای مازن الملکاوی، مشاور محترم منطقه ای مرکز اقدامات سلامت محیط دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت، ریاست، معاونین و جمعی از اساتید  دانشکده بهداشت و ایمنی و دانشکده های بهداشت سایر دانشگاه های علوم پزشکی با هدف ارائه توانمندی ها و امکانات دانشکده های بهداشت سراسر کشور به دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت برگزار گردید.

جلسه با سخنرانی آقای دکتر اسلامی ریاست محترم دانشکده به نمایندگی از آقای دکتر زالی ریاست محترم دانشگاه آغاز گردید و در ادامه دکتر هملمن نقطه نظرات خود را بیان نمودند.

در این نشست درخصوص توانمندی های اساتید در حوزه آلودگی هوا، گرد و غبار و تغییرات اقلیم، ایمنی آب و فاضلاب، مدیریت پسماند با رویکرد پسماندهای بیمارستانی بحث و بررسی انجام گردید.

همچنین نماینده دفتر منطقه ای سازمان بهداشت جهانی نیز به ارائه برنامه های آن دفتر و زمینه های همکاری پرداختند. در ادامه نشست نیز اساتید محترم به بیان سوالات و نقطه نظرات خود پرداختند.

در انتها نیز آقای دکتر هملمن، آقای دکتر بازل الیوسفی و آقای مازن الملکاوری به سوالات مطرح شده پاسخ داده و نقطه نظرات و پیشنهادات تکمیلی را ارائه نمودند.

در پایان به پیشنهاد آقای دکتر اسلامی ریاست محترم دانشکده مقرر گردید که زمینه های همکاری بین مراکز تحقیقاتی، دانشکده های بهداشت ایران و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با دفتر منطقه ای سازمان بهداشت جهانی از طرف دفتر نمایندگی سازمان بهداشت جهانی در ایران پیگیری گردد.