دوشنبه ٢٥ شهريور ١٣٩٨ -

صفحه اصلي > معاونت ها > معاونت آموزشی > اداره تحصیلات تکمیلی > معرفی اداره آموزش تحصیلات تکمیلی

معرفی مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی

معرفی

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت و ایمنی یکی از دو مدیریت تابعه معاونت آموزشی دانشکده بهداشت و ایمنی می باشد که تمرکز بر دانشجویان فوق لیسانس و دکترا دارد. اهم وظایف اين مديريت اجرای سیاستهای كلي دانشگاه و اجرای مقررات آموزشی و آیین نامه های آموزشي موجود، گسترش کیفی و کمی فعالیتهای آموزشی در حيطه تحصيلات تكميلي و نظارت بر حسن اجرای فعالیتهای آموزشی گروه ها مي باشد.

چشم انداز و ماموريت مديريت آموزش تحصيلات تكميلي دانشكده بهداشت و ایمنی

اساس يك دانشگاه مبتني بر آموزش است و کليه خدمات، فعاليت‌ها، برنامه ريزي‌ها و تلاش‌هايي که در اين مرکز انجام مي گيرد همه در راستاي تحقق اهداف آموزشي است. آموزش به عنوان یکی از اساسی ترين اصول شکل گيری هر سازمان با گستردگی و تعاملات متفاوت می باشد و همچنين به عنوان اصل اول در تربيت نيروی انسانی و استفاده صحيح از تکنولوژی و برنامه ریزی سیستمی نقش غير قابل انکاری دارد. بدیهی است که اين مهم بايستی با برنامه ريزی صحيح و دقيق و عملکرد گسترده و فراگير سازماندهی گردد. در دهه‌هاي گذشته کوشش بسياري در جهت ابداع روش‌هاي گوناگون به منظور بهبود آموزش و ارتقائ کيفيت آن انجام گرفته است. رشد و توسعه تکنولوژي آموزشي، افزايش و تنوع ابزار و وسايل کمک آموزشي در مراکز آموزش عالي همگي در جهت دستيابي به زمينه هاي هر چه بهتر و مساعدتر بمنظور کمک به ارتقاء کيفيت آموزشي و تلاش در جهت ارايه خدمات مناسب آموزشي است.

در همين راستا معاونت آموزشی دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي چارت تشكيلاتي و ساختار حوزه خود را مورد بازبيني قرار داده و طي بررسي هاي انجام گرفته راه اندازي مديريت تحصيلات تكميلي را در دستور كار قرار داد.

چشم انداز: ما مي‌خواهيم با بهبود فرایندها و فعاليت‌ ها، برترين رتبه در تمامي شاخص های آموزشي و پژوهشي را كسب و به جايگاه اول در شاخص های آموزشی و پژوهشی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا در بين دانشگاههاي علوم پزشكي كل كشور و خاورميانه برسد.

رسالت:مديريت تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت و ایمنی سعي خواهد نمود تا با برنامه ريزي، نظارت و ارزشيابي فعاليتهاي آموزشي در حيطه تحصيلات تكميلي و تلاش در جهت استفاده از اصول مديريت كيفيت جامع و بهره مندي از فن آوري نوين در تسريع و كارآمد سازي فرآيندها و توسعه تحصيلات تكميلي دانشكده در جلب رضايت دانشجويان و اعضاي محترم هيات علمي گام برداشته و نهایت همت خود را براي پاسخ  به نيازهاي ايشان صرف کند.

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران- میدان شهید شهریاری- بلوار دانشجو- دانشکده بهداشت و ایمنی

تلفن : 1-22432040- 021
پست الکترونیک :
public.health@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.