شنبه ٢٨ فروردين ١٤٠٠ -

« الهُمَ احرُسنی بِحراسَتِک وَ احفَظنی بِحفظِکَ »

رسالت

حراست دانشکده به منظور تامین و حفاظت از پرسنل ، اسناد و مدارک و اماکن و بستر سازی جهت استقرار برنامه های جامع دانشکده، تحول و ارتقاء در سطوح و حوزه های مختلف فعالیت دارد و با توجه به جایگاه و ماهیت چند بعدی (آموزشی ، پژوهشی ، بهداشتی و ...) ساختار آن ، حراست رسالت خویش را سنگین و تلاش در جهت خدمت به مردم و پرسنل فداکار را جدای از وظیفه خویش ، عبادت می پندارد و در این مسیر ، بهبود عملکرد ، فرایند و توسعه را در تمامی ابعاد نصب العین خویش ساخته و با استعانت از خداوند منان ، بکارگیری فن آوری روز ، تجهیزات مناسب ، توسعه روشها ، تجارب و مساعدت های سازمانهای مرتبط و مدد جستن از مشارکت کارکنان و ارباب رجوع در راستای تحول و ارتقای کیفی عملکرد خویش تلاش می نماید .

آدرس :بزرگراه چمران – خیابان تابناک – میدان شهید شهریاری- بلوار دانشجو- دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

(دانشکده پزشکی سابق) - ساختمان شماره یک - طبقه دوم - پست الکترونیکی: hherasat@sbmu.ac.ir

تلفکس : 22432038-  کد پستی: 1983535511