جمعه ٢٢ آذر ١٣٩٨ -

گروه آموزشی سلامت در بلایا و فوریت ها

گروه آموزشی سلامت در بلایا و فوریت ها

صفحه اصلي > گروههای آموزشی > گروه سلامت در بلایا و فوریت ها

رشته سلامت در حوادث و بلایا یک برنامه آموزشي بين رشته اي از علوم سلامت است كه به تبيين مراحل چهارگانه كاهش آسيب، آمادگي، پاسخ و بازيابي در بلايا و فوريت ها ( اعم از طبيعي، انسان ساخت و بيولوژيك)، با هدف حفظ و ارتقاء سلامت جسمي، رواني و اجتماعي، و مديريت آن در سطوح مختلف مي پردازد. در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طي نامه شماره  311-90146 /315 مورخ  1390/1/24 فرم تقاضاي تاسيس رشته و تمامي مستندات مربوطه جهت بررسي و تصويب به معاونت محترم آموزشي دانشگاه ارسال گرديد و پس از پيگيري‌هاي مستمر نهايتا به استناد راي صادره در دويست و يكمين جلسه شوراي گسترش دانشگاه‌هاي علوم پزشكي مورخ 1391/10/20  با راه‌اندازي اين رشته موافقت به عمل آمد. گروه سلامت در بلایا و فوریت ها از سال 1391 با داشتن دو عضو هیئت علمی شروع به کار کرده است و در اولین سال سه دانشجوی دکترای در دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست (سابق) داشته است. این گروه به همراه دانشگاه علوم پزشکی ایران، جزء معدود گروه های سلامت در بلایا و فوریت هاست که تشکیلات مصوب سازمانی شامل عضو هیئت علمی و کارشناس گروه را دارا می باشد.

دسترسی ها
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران- میدان شهید شهریاری- بلوار دانشجو- دانشکده بهداشت و ایمنی

تلفن : 1-22432040- 021
پست الکترونیک :
public.health@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.